Εκτός EURO η Εθνική Νεανίδων λόγω κρουσμάτων ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εκτός EURO η Εθνική Νεανίδων λόγω κρουσμάτων !


Δυστυχώς, το ρεπορτάζ του greekhandball.com για την Εθνική Νεανίδων και τα κρούσματα κορωνοϊού, επιβεβαιώθηκε πλήρως, με την απόφαση που ανακοινώθηκε από την ΟΧΕ : 

 '' H Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την απόσυρση της συμμετοχής της Εθνικής Νεανίδων Κ17 από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2021 το οποίο θα διεξαχθεί στη Γεωργία το διάστημα 6-15 Αυγούστου.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων των μοριακών τεστ covid-19, σύμφωνα με τα οποία 8 διεθνείς αθλήτριες είναι θετικές και βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου δεν μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα της Εθνικής.

Ευχόμαστε περαστικά στις αθλήτριες μας και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Η Ομοσπονδία σεβόμενη την υγεία των νεαρών κοριτσιών και των στελεχών της ομάδας που είναι πάνω απ’ όλα έλαβε μία απόφαση με υψηλό αγωνιστικό και οικονομικό κόστος που όμως είναι αναπόφευκτη λόγω των πολλών κρουσμάτων που καθιστούν αδύνατη τόσο την προετοιμασία, όσο και την ανταγωνιστική παρουσία της Εθνικής μας στο EURO.

Η ΟΧΕ ενημέρωσε εγγράφως για τις παραπάνω εξελίξεις την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ ''..

No comments