Με ελλείψεις η ΑΕΚ πετά για Πόρτο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με ελλείψεις η ΑΕΚ πετά για Πόρτο


Ελλιπής θα πετάξει αύριο, με προορισμό το Πόρτο, η τρεμπλούχος ΑΕΚ καθώς δεν μπορούν να ακολουθήσουν την αποστολή οι τραυματίες Λέμος και Ηλιόπουλος, όπως και ο Καλόμοιρος που αποκλείσθηκε μετά την τελευταία προπόνηση.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας θα έχει κοντά του 13 αθλητές, τους : 

Μπουκοβίνα, Αντζελιτς, Τζηρά, Κεδέρη, Ουγκάλντε, Αραμπατζή, Ζαρίκο, Παπαδιονυσίου, Πλάθα, Νικολαϊδη,  Μόγια, Μυλωνά, Κοτσιώνη.     

Παράλληλα, καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να ξεπερασθούν γραφειοκρατικές δυσκολίες και να συμμετάσχει με την ομάδα και ο νεοαποκτηθείς Αλγερινός πίβοτ Σοφιάν Μπετζιλαλί. 

Από τους έτερους, πλην Κοτσιώνη, νεαρούς που είναι, πλέον, μέλη της πρώτης ομάδας, ο Στάθης και ο Δικαιούλιας δεν είναι απόλυτα έτοιμοι μετά από τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχαν υποστεί και ο Βασιλείου επέστρεψε από τους αγώνες της Εθνικής Εφήβων με ένα πρόβλημα από χτύπημα, το οποίο προσπαθεί να ξεπεράσει.  

Θυμίζουμε τα 3 φιλικά της ΑΕΚ στην Πορτογαλία : 

27/08 Γκαϊα – AEK             (21:00)

28/08 Nαντ– AEK                (19:00)

29/08 Πόρτο– AEK               (15:00)

Το φιλικό που θα έδινε η ΑΕΚ την Πέμπτη το βράδυ με την Σανγιοανένσε αναβλήθηκε, καθώς ούτως ή άλλως, ήταν εκτός του αρχικού προγραμματισμού και της διαδικασίας του τουρνουά και ορθά κρίθηκε προτιμότερο να επικεντρωθεί η Ενωση στα άλλα 3 ματς, δοθέντος άλλωστε ότι στην καλύτερη περίπτωση θα έχει, αναγκαστικά, μόλις 14 αθλητές στην αποστολή της.  

No comments