'' Πρώτη '' της Σαλαμίνας με κόουτς Μπακαούκα ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Πρώτη '' της Σαλαμίνας με κόουτς Μπακαούκα !

 


O εμβληματικός και σπουδαίος Xριστόφορος Μπακαούκας με σφυρίχτρα στο χέρι και πως να τον συνηθίσεις...

Αλλά, ο νέος προπονητής της Σαλαμίνας, στο ξεκίνημα του με άλλη ιδιότητα πλέον, έχει ήδη μπεί στο πετσί του ρόλου του, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του στο greekhandball.com :

'' Σίγουρα είναι μία καινούρια πρόκληση για εμένα, αλλά, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Τα παιδιά έχουν καταλάβει ότι με δουλειά και προσπάθεια θα καταφέρουμε πολλά. Υγεία και υπομονή για τυχόν δυσκολίες που θα παρουσιασθούν ''. 

Η προετοιμασία της Σαλαμίνας ξεκίνησε στο γήπεδο ποδοσφαίρου στην Κούλουρη, με τον ίδιο κορμό με την περσινή ομάδα. Τον αποτελούν οι : Γιάννης Δίπλαρος, Χαράλαμπος Τρούλος, Αργύρης Πετράκος, Αλέξης Χαράλαμπους, Γιώργος Μανούσος, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Φώτης Τσομπανίδης, Νεκτάριος Μπούζος, Δημήτρης Γεωργακόπουλος, Μαρίνος Κορρός, Γιώργος Μπακαούκας ( μετά από ένα ατύχημα, θα υπολογίζεται από τον πατέρα του με τον νέο χρόνο ), Σταύρος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Τσαπραλής, Αχιλλέας Κλιμάνογλου, Νίκος Χιώτης ( ο άνθρωπος-ορχήστρα για την Σαλαμίνα, την ομάδα που στηρίζει με περίσια αγάπη και ανιδιοτέλεια...). 

Η Σαλαμίνα ενισχύθηκε στη περιφέρεια με την απόκτηση των Νίκου Κοντάκου από τον Πανιώνιο και Ανδρέα Κουτσόπουλου από τον Δούκα ενώ πήρε για να δυναμώσει στα πίβοτ τον Δημήτρη Σκυφτό  από τον Πανιώνιο. 

Η πρόθεση των ιθυνόντων της ομάδας είναι να διατηρηθεί αμιγώς ελληνικό το ρόστερ της και είναι αξιέπαινη ασφαλώς αυτή η ορθολογική επιλογή.




No comments