Νίκη μεταλλίου ο Διομήδης, εκτός τριάδας ο Αερωπός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη μεταλλίου ο Διομήδης, εκτός τριάδας ο Αερωπός









Ο μαχητικός και σταθερός Διομήδης επικράτησε με 29-28 του ανταγωνιστικού Αερωπού Εδεσσας, σιγούρεψε ότι θα πάρει μία θέση στην πρώτη τριάδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων και ελπίζει ακόμα στο καλύτερο δυνατό σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας ( εάν δηλαδή χάσει ο Δούκας από τον Αρη Νίκαιας στις 21.00 ) ενώ ο Αερωπός έμεινε στους 0 πόντους και συνεπώς είναι εκτός μεταλλίων.
Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, κρίθηκε οριακά, κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες και το ζεστό χειροκρότημα των θεατών και για τις δύο ομάδες, είναι αντάξιο της προσπάθειας των παιδιών.
Μέχρι το τέλος, ο Αερωπός ήταν στο κυνήγι του θετικού αποτελέσματος, έχασε τρείς καθοριστικές επιθέσεις στο τελευταίο τρίλεπτο, δεν ευστόχησε σε ρίψη σε νεκρό χρόνο, διετύπωσε παράπονα στους διαιτητές, αλλά, εντέλει, παρά την γενναία προσπάθεια του σε ένα σπουδαίο παιχνίδι, δεν κατάφερε να πάρει αυτό που θα ήθελε, αν και ακόμα και με τον πόντο θα ήταν εκτός μεταλλίων και ουσιαστικά χρειαζόταν μόνο νίκη.

Η βαθμολογία τώρα έχει διαμορφωθεί ως εξής :

Δούκας 4 , Διομήδης 4, Αρης Νίκαιας 2, Αερωπός 0

Στο ματς Δούκας-Αρης Ν. ο Δούκας θέλει νίκη ή ισοπαλία και βγαίνει Πρωταθλητής ενώ αν κερδίσει ο Αρης Ν. προκύπτει τριπλή ισοβαθμία και θα μετρήσει η διαφορά τερμάτων.

Τα πεντάλεπτα :  2-4, 4-5, 7-7, 9-8, 11-11, 13-13 (ημίχρονο ), 17-16, 20-18, 22-21, 24-24, 27-25, 29-28.

Διαιτητές :  Σκλαβενίτης-Ζήσης.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ  ( Δάσκαλος ) : Αγγελόπουλος, Γιαννόπουλος, Διονυσόπουλος 3, Θεοφανόπουλος ,  Ιωαννίδης, Καρκαγκέλης , Κωστούλας 8, Μητσόπουλος 3, Ντάκαρης 7, Ορφανός , Ρούμπος 3, Σουλτανίδης, Χιόνης 5, Χρόνης . 

ΑΕΡΩΠΟΣ ( Ταρινίδης  ) : Σύρκος, Π.Μπούτκαρης, Καράτζιος 3, Γκιώσης 4, Μουμτζιδέλης 8, Λιόφης 3, Κ.Μπούτκαρης , Αντωνιάδης 2 , Γιαννούσης 4, Μαρίνος, Καρανίκας 4, Καραμπάσης.



No comments