Παραμονή του εορτάζοντος Κωστακίδη στον Φίλιππο, με διπλό ρόλο ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παραμονή του εορτάζοντος Κωστακίδη στον Φίλιππο, με διπλό ρόλο !

 


Λίγες ημέρες μετά τα 31α γενέθλια του και ανήμερα της γιορτής του, ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και μέλος της Εθνικής Ανδρών, Παντελής Κωστακίδης, επιβεβαίωσε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αφοσίωση του στην  ομάδα της πόλης του, τον Φίλιππο Βέροιας, όπου έκανε άλλωστε τα πρώτα βήματα του στο χάντμπολ.

 '' Στη συνάντηση που έγινε στα γραφεία του Προέδρου του Φιλίππου Γιώργου Φύκατα, παρόντος του επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής Χάντμπολ και εκ των χορηγών της ομάδας, Παναγιώτη Σακελλαρίου, υπήρξε ταύτιση απόψεων και κοινό όραμα για το μέλλον της ιστορικής μας ομάδας '' ανακοινώθηκε από τον Φίλιππο. 

Υπενθυμίζεται ότι το greehandball.com  είχε προαναγγείλει αυτή την ανανέωση, με σχετικό ρεπορτάζ του.

Σε δηλώσεις του ο Παντελής Κωστακίδης, υπογράμμισε: '' Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω για ακόμα μια χρονιά στην ομάδα της πόλης μας. Ο Φίλιππος είναι ένας ιστορικός σύλλογος και χρειάζονται σταθερά βήματα για να επιστρέψει και πάλι στη θέση που του ανήκει. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος με όλες μας τις δυνάμεις. Στα δύσκολα χρόνια του κορονοϊού που διανύουμε, εύχομαι πρωτίστως να έχουμε υγεία και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα υπό φυσιολογικές συνθήκες ''.

Ο Παντελής Κωστακίδης θα στελεχώσει την ομάδα του Φιλίππου με διπλό ρόλο. Αφενός με την ιδιότητα του παίκτη  και αφετέρου θα προσφέρει τις γνώσεις του και την εμπειρία του στα τμήματα Ανάπτυξης. 

Σύμφωνα με τον Φίλιππο '' ο δεύτερος ρόλος χρίζει ιδιαίτερης σημασίας καθώς τα τμήματα Ανάπτυξης χρειάζονται ώθηση από έναν πεπειραμένο Πρωταθλητή που έχει την ικανότητα με την επιστημονική του γνώση να δώσει σωστές κατευθύνσεις ''.

Στον Φίλιππο προσδοκούν ότι η αθλητική επάρκεια-εμπειρία σε υψηλό επίπεδο, το ήθος και το επιστημονικό-εκπαιδευτικό υπόβαθρο που έχει χάρη και στις σπουδές που ολοκλήρωσε με επιτυχία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ως φιλόλογος, θα συντελέσουν ώστε ο Κωστακίδης να βοηθήσει προκειμένου να μπούν γερές βάσεις στην πορεία των νέων αθλητών του συλλόγου και να εξελιχθούν σε μελλοντικούς πρωταθλητές.

Ο Πρόεδρος του Φιλίππου, Γιώργος Φύκατας, δήλωσε : '' Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνουμε με τον Παντελή. Ο Παντελής έκανε τα «πρώτα του βήματα» στον Φίλιππο, εξελίχθηκε ανοδικά στην πορεία, καθότι και διεθνής παίκτης και πλέον θα μοιραστεί τις εμπειρίες του και με τους μικρούς μας αθλητές. Πρόκειται για έναν παίκτη «κόσμημα» για το ελληνικό πρωτάθλημα. Μαζί με τον Παντελή χτίζουμε την ομάδα Ανδρών και μαζί με τον Παντελή θα αναθρέψουμε τα παιδιά μας! ''.



No comments