Οι ανανεώσεις του Άρη Νίκαιας, που δίνει έμφαση στο ρόστερ της περασμένης σεζόν και στα... δικά του παιδιά - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι ανανεώσεις του Άρη Νίκαιας, που δίνει έμφαση στο ρόστερ της περασμένης σεζόν και στα... δικά του παιδιά



Έμφαση στην παραμονή των παικτών του ρόστερ της περασμένης σεζόν, καθώς και στην ανάδειξη νεαρών αθλητών από την Ακαδημία, έχει δώσει ο Άρης Νίκαιας.

Στην ομάδα της Νίκαιας έχουν συμφωνήσει να παραμείνουν οι Μελετάκος Δ., Ταουσάνης, Ζιβούλοβιτς. Η ανανέωση με τους συγκεκριμένους τρεις αθλητές, που θεωρούνται ακρογωνιαίοι λίθοι, είχε τεθεί ως προτεραιότητα από το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση. Παράλληλα, στον Άρη συμφώνησαν να παραμείνουν οι τερματοφύλακες, Τζάνος, Τζανακάκης, καθώς επίσης και οι Τζουβάρας, Χουρσουντιάν, Βλάχος, Τόμσον, Τσαμούρης, Ακερμανίδης, Ασβεστάς. Για ακόμα μία σεζόν -άγνωστο αν θα είναι η τελευταία στην πορεία του στο χάντμπολ- ανανέωσε, επιπλέον, και ο Γραμματικόπουλος. 

Επίσης, από το εφηβικό τμήμα θα προωθηθούν στην ανδρική ομάδα οι Παϊπάης, Σάμιος (τ/φ) και Σάλα. 

Ο Άρης, ακόμα, ευχαριστεί τον Γιώργο Μπάρμπα, που πρόκειται να μετακινηθεί στον ΠΑΟΚ, για την συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών και τού εύχεται «εις το επανιδείν».

Ο Δημήτρης Μελετάκος σχολίασε στο greekhandball.com για την ανανέωση: «Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους μια καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς και χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις, εύχομαι να κυλήσουν όλα ομαλά. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ομάδα του Άρη Νίκαιας. Θα καταβάλλω τα μέγιστα, για να πραγματοποιήσουμε μία καλή σεζόν. Το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είναι ιδανικό, καθώς και η δουλειά που γίνεται είναι μεθοδευμένη. Μού αρέσει να αγωνίζομαι δίπλα σε ανθρώπους που έχω άριστες σχέσεις και τους θεωρώ φίλους μου».

Από την άλλη, στο greekhandball.com ο Ταουσάνης δήλωσε επίσης σχετικά με την ανανέωση: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω για τρίτη χρονιά να είμαι μέλος της ομάδας του Άρη Νίκαιας. Η εμπιστοσύνη που δείχνουν όλοι στην ομάδα σ' εμένα, αλλά και το πολύ καλό κλίμα, που επικρατεί, μ' έκαναν να πάρω πολύ γρήγορα και εύκολα την απόφασή μου. Εύχομαι μετά τα δύο περίεργα χρόνια να επιστρέψουμε επιτέλους στην κανονικότητα και να έχουμε μια γεμάτη αγωνιστικά χρονιά που στο τέλος της θα μας βρει όλους υγιείς και φυσικά την ομάδα μέσα στους στόχους της».

Ο Ζιβούλοβιτς σχολίασε στην ιστοσελίδα μας για την παραμονή του στον Άρη: «Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω τους παράγοντες της ομάδας, όπως και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μού έδειξαν και προσδοκώ να έχουμε μια άψογη συνεργασία όπως και πέρυσι. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι σ' ένα τόσο υγιές σωματείο, όπως είναι ο Άρης Νίκαιας. Το ιδανικό και πολύ φιλικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είναι αυτό που με έκανε να παραμείνω χωρίς δεύτερη σκέψη. Τέλος, εύχομαι μέσα σε αυτή την κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας να έχουμε επιτέλους μια γεμάτη αγωνιστικά χρονιά χωρίς τραυματισμούς και υγεία σε όλους τους τομείς και σε όλες τις ομάδες».

No comments