'' Για εσένα Θανάση...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Για εσένα Θανάση...''



 Ο Φοίβος Συκεών νίκησε με 36-26 την Πυλαία και σφράγισε με την πρωτιά την πρόκριση του στις 8 καλύτερες ομάδες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων.

Ο υπεύθυνος Ακαδημιών του Φοίβου Συκεών Ηρακλής Σιούλης, είπε στο greekhandball.com :

'' Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτά τα παιδιά που μετά από μία δύσκολη περίοδο υποχρεωτικής αποχής και αγωνιστικής απραξίας, έδειξαν εξαιρετική στοχοπροσήλωση και κατάφεραν να εξασφαλίσουν για ακόμα μία φορά την παρουσία του συλλόγου μας στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ενώ παράλληλα εξασφάλισαν την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της ΕΣΧΘ. Τιμούμε όλους τους συλλόγους που αγωνίσθηκαν σε αυτό το απαιτητικό πρωτάθλημα και ιδιαίτερα τους αθλητές της ανδρικής ομάδας που βοήθησαν στην προετοιμασία των παιδιών και τους μπόλιασαν με τις αξίες του συλλόγου μας και το ομαδικό πνεύμα. Αφιερώνουμε την επιτυχία στους αθλητές μας που είχαν τραυματισμούς που τους στέρησαν την χαρά της συμμετοχής μέσα στο γήπεδο, αλλά οι ίδιοι ήταν παρόντες με όποιο τρόπο μπορούσαν και βοηθούσαν την ομάδα. Ελπίζουμε να τους έχουμε όλους κοντά μας στην τελική φάση. Αλλά, πάντα, σε εύκολες και δύσκολες στιγμές, θα έχουμε με αγάπη στη σκέψη μας τον Θανάση Καρακεχαγιά. Πάντα θα αγωνιζόμαστε για αυτόν και θα τον τιμούμε ''.

Τα πεντάλεπτα : 4-4, 7-6, 9-7, 12-9,  14-10, 17-11  ( ημίχρονο ), 19-15, 25-19, 26-22, 30-25, 33-25, 36-26.

Διαιτητές : Θεοδοσίου-Εφραιμίδης.

ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ :   Σιγγιρίδης, Τζολάκης 1, Τζιάκης, Αρβανιτάκης 3, Βασιλικάρης 4, Καραγιάννης, Κούλαλης, Μανιόπουλος, Μαρκατάτος 8 , Μαντάς  2 , Παλαμίδας, Φώτογλου 7, Σιούλης 5, Τραγιάννης, Τσιρανίδης 1, Κούβραχης 5.

ΠΥΛΑΙΑ  : Καραμανίδης 1, Συντριβάνης 2, Χατζηβρανιώτης, Χ.Παπαβλασόπουλος 6, Μπαμπαράτσας 4, Ευγενίδης 3, Παπαδόπουλος 5, Γεωργίου, Παμποράκης, Κ.Παπαβλασόπουλος 5.

No comments