Ιπποτική αναγνώριση και παραδοχή, μαζί με ευχαριστώ... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ιπποτική αναγνώριση και παραδοχή, μαζί με ευχαριστώ...

 


Ομορφα λόγια, με αθλητικό πνεύμα και ιπποτισμό,  από τον έφορο της Πυλαίας Γιάννη Αμπατζίδη, ως αποτίμηση της τελικής φάσης του Πανελληνίου Κορασίδων όπου η ομάδα του πήρε την δεύτερη θέση : 

''  Ενα Πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων τελείωσε στην Αθήνα, σήμερα με ιδιαίτερη επιτυχία. Σε μια διοργάνωση, εν μέσω πανδημίας και με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα από την ΑΕΚ και την ΕΑΠ / ΟΧΕ και με τη συμμετοχή των 6 καλύτερων ομάδων της Ελλάδος.

Παλέψαμε από την πρώτη μέρα και παίξαμε στον μεγάλο τελικό απέναντι στην  Νέα Ιωνία. Η αξία του ηττημένου, δίνει δόξα στον νικητή.  Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα της Νέας Ιωνίας για τη δίκαιη νίκη της. Επίσης, πολλά συγχαρητήρια σε διοργανωτές, αθλήτριες, προπονητές, γονείς και συνοδούς. Να ευχαριστησουμε την ομάδα της ΑΕΚ για την άρτια διοργάνωση. Ιδιαίτερα την Κατερίνα Αυγέρη που ήταν παντού, τον Στάθη Παπαχαρτοφύλλη και τον Αντώνη Βασιλακάκη, που μας βοήθησαν σε οτιδήποτε χρειαστηκαμε.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλα τα κορίτσια μας, για την υπερπροσπάθεια που κατεβαλαν. Κορίτσια, είστε όλες υπέροχες..... Γι ακόμη μια φορά, με συγκινήσατε ''. 

No comments