ΠΑΟΚ-Διομήδης σε live streaming, τι λένε οι πρωταγωνιστές - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΠΑΟΚ-Διομήδης σε live streaming, τι λένε οι πρωταγωνιστές

 


Την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των Play-Off της Handball Premier, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Διομήδη Άργους ( Πέμπτη, 18.00 ), θα έχουμε μέσω του επίσημου καναλιού του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο YouTube (AC PAOK TV).

Μετά το παιχνίδι, θα ακολουθήσει Post-Game με δηλώσεις των  πρωταγωνιστών.

Σημειώνεται ότι το Γραφείο Τύπου του ΠΑΟΚ κάνει καλή δουλειά με αυτές τις παραγωγές.

'' Το ματς με τον Διομήδη είναι πολύ σημαντικό για εμάς και με την επίτευξη της νίκης ευελπιστούμε να κάνουμε καθοριστικό βήμα για την πρόκριση μας στον τελικό των πλέϊ οφ, καθώς, σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση, είμαστε καλά και μπορούμε να διαχειρισθούμε τις ιδιαιτερότητες των διαδοχικών αγώνων '' δήλωσε για το ματς ο αθλητής του ΠΑΟΚ Γιώργος Παπαβασίλης.

Aπό τον Διομήδη, ο Λευτέρης Κρεμαστιώτης επεσήμανε : '' Έχουμε άλλα 3 σερί παιχνίδια ακόμα μπροστά μας. Μπορεί να πιάσαμε καλή απόδοση και να μας βγήκαν πολλά πράγματα στον αγώνα με την Δράμα, αλλά τώρα πλέον πρέπει να διαχειριστούμε και την κούραση. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα για να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα. Βγάζοντας το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση όπως σε όλους τους αγώνες. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως όλοι θα δώσουμε τα πάντα για την νίκη ''. 

No comments