Δημητρούλιας: «Στους τελικούς θα εμφανιστούμε, όπως πρέπει - Το κίνητρο του τρεμπλ είναι τεράστιο» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: «Στους τελικούς θα εμφανιστούμε, όπως πρέπει - Το κίνητρο του τρεμπλ είναι τεράστιο»



Το κίνητρο του τρεμπλ είναι τεράστιο για την ΑΕΚ και η αθηναϊκή ομάδα θα παρουσιαστεί, όπως πρέπει στους τελικούς του Πρωταθλήματος, υπογράμμισε στο STAR Βορείου Ελλάδας ο τεχνικός της Ένωσης, Δημήτρης Δημητρούλιας.

Ανέφερε: «Θα ήθελα να πω πολλά συγχαρητήρια στην Δράμα, στους αθλητές της, στο προπονητικό επιτελείο της και στον κ. Τογανίδη (σ.σ. παράγοντας της Δράμας), για το σύνολο που έχουν δημιουργήσει. Άξια βρίσκονται στην 4αδα του Πρωταθλήματος. Είναι ένας πόλος που παράγει αθλητές κλάσης για την Εθνική μας ομάδα.

Θα διεκδικήσουμε όλα τα ματς μέχρι τους τελικούς, ακόμα και αν μαθηματικά ήδη βρισκόμαστε σε αυτούς. Έχουμε μια ομάδα που κοντεύει να κλείσει 12 μήνες μαζί και είναι λογικό να παρατηρούνται αλλαγές στον ρυθμό μας. Έχουμε απουσίες, είμαστε πνευματικά κουρασμένοι, όμως στους τελικούς θα εμφανιστούμε όπως πρέπει, διότι το κίνητρο του τρεμπλ είναι τεράστιο. 

Ο κόσμος αγαπάει τις ανατροπές στον αθλητισμό. Η Δράμα προσπάθησε να πετύχει ανατροπή σήμερα, αλλά δουλειά μας είναι να μην επιτρέπουμε να συμβεί μία τέτοια».

No comments