Πολύ δυνατές επιστροφές ζυμώνονται στον Φαίακα, με τρία ( πολύπειρα ) παιδιά της Κέρκυρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πολύ δυνατές επιστροφές ζυμώνονται στον Φαίακα, με τρία ( πολύπειρα ) παιδιά της Κέρκυρας


Ο Φαίακας είναι σε καλό δρόμο ώστε να φθάσει  στην ανασυγκρότηση και ισχυροποίηση του, δημιουργώντας παράλληλα έναν πόλο έλξης που θα στείλει ηχηρά μηνύματα και στην τοπική κοινωνία της Κέρκυρας, καθώς, τρία παιδιά του ετοιμάζονται και πάλι να φορέσουν την φανέλα του.

Ο Κώστας Τσιλιμπάρης είναι σε προχωρημένες επαφές ώστε να αναλάβει ρόλο με αυξημένα καθήκοντα στον Φαίακα και να συμβάλλει πολυεπίπεδα με την εμπειρία του, ωστόσο, δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί οι συζητήσεις  ώστε να καθοριστεί πλήρως το πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, καθώς, πρέπει να διευκρινισθούν ουσιώδεις λεπτομέρειες.

Σε πάρα πολύ καλό δρόμο είναι οι συζητήσεις και με τον Ευγένιο Κουλούρη, που παρά τον φόρτο των απαιτητικών επαγγελματικών υποχρεώσεων του, έχει την καλή διάθεση να γυρίσει στην ενεργό δράση και στον Φαίακα ώστε να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της νησιωτικής ομάδας.

Ακόμα πιο κοντά στον Φαίακα, σε ποσοστό ιδιαίτερα υψηλό, είναι ο Αγγελος Τσίλης που δέχεται να γυρίσει στην Κέρκυρα.

Φυσικά, σε αυτές τις περιπτώσεις, όπου γίνονται σημαντικές κινήσεις και προκειμένου να ολοκληρωθούν, χρειάζεται μία σειρά από διαδικασίες, καλό είναι να υπάρχει ( λίγη...) υπομονή ακόμα.

Γιατί, καμιά φορά, ο δαίμονας είναι στις λεπτομέρειες...

Πάντως, όσα έως τώρα συμβαίνουν, φανερώνουν ότι ο Φαίακας είναι σε εξαιρετικό δρόμο και προς το παρόν, με τόση αγάπη ( καμιά φορά και με...βιασύνη ή και με...υπερβολές ) από τους δικούς του ανθρώπους, φαίνεται ότι δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε να απολαύσει τη σεζόν 2021-2022, δίνοντας το δικό του στίγμα, συναισθήματος, ουσίας και επανεκκίνησης. 

 

No comments