Συλλυπητήρια ομάδων για τον θάνατο του Γιάννη Χασιώτη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συλλυπητήρια ομάδων για τον θάνατο του Γιάννη Χασιώτη


Ομάδες του χάντμπολ εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του ιδιοκτήτη της Βέροιας 2017, Γιάννη Χασιώτη, ο οποίος σόκαρε τον κόσμο του αθλήματος.


ΠΑΟΚ


Ο ΠΑΟΚ, και τα τμήματα χάντμπολ του Συλλόγου, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του προέδρου και ιδρυτή της Βέροιας 2017, Γιάννη Χασιώτη. 

Ο έφορος των τμημάτων χάντμπολ, Δημήτρης Χασεκίδης, δηλώνει μέσω του acpaok.gr:

«Είμαστε αιφνιδιασμένοι και συγκλονισμένοι από την απροσδόκητη απώλεια του Γιάννη Χασιώτη. Εκφράζουμε από καρδιάς τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους τους. 

Καλό Παράδεισο φίλε Γιάννη». 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...


ΑΕΚ


Η ΑΕΚ εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για το χαμό του Γιάννη Χασιώτη. Ο εκλιπών υπήρξε πρόεδρος της Βέροιας 2017 και ένας καλός φίλος, με μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό και το χάντμπολ.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζουν τα θερμότερα συλλυπητήριά τους στους οικείους του.


ΠΥΛΑΙΑ


Γιάννη Χασιώτη ολόκληρη η οικογένεια του Χάντμπολ, θρηνεί για τον απροσδόκητο χαμό σου...... Κρίμα

Σύσσωμη η οικογένεια της ΠΥΛΑΙΑΣ, ΔΣ, παίκτες και προπονητές εκφράζουν τα ειλικρινή τους Συλλυπητήρια στην οικογένειά του....


ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ


Με θλίψη ο  Α.Π.Σ. «Φίλιππος Βέροιας» πληροφορήθηκε τον θάνατο του Γιάννη Χασιώτη, Προέδρου της Βέροιας 2017.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.

Αιωνία η μνήμη του.

Ο Πρόεδρος 

Γιώργος Φύκατας

Το Δ.Σ.


ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ


Το Δ.Σ. του Ε.Γ.Σ. Νάουσας «Ζαφειράκης», συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση δια περιφοράς, ύστερα από την είδηση του πρόωρου και αναπάντεχου θανάτου του προέδρου του συλλόγου χάντμπολ «Βέροια 2017», αγαπητού σε όλους, κ. Γιάννη Χασιώτη. 

Τα μέλη της διοίκησης εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του, καθώς και σε όλη την ομάδα «Βέροια 2017».  

Αντί στεφάνου, στη μνήμη του, αποφασίστηκε να κατατεθεί το ποσό των 50€ στο «Σωσσίδειο» Γηροκομείο Βέροιας.

Καλό παράδεισο! Υγεία και υπομονή στους οικείους του!

Για το Δ.Σ. 

Η Πρόεδρος  Ο Γεν. Γραμματέας α.α.

Δέσποινα Ράλλη  Κωνσταντίνος Ιωάννου


ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ


Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του προέδρου της Βέροιας 2017 Γιάννη Χασιώτη, ο πρόωρος χαμός του οποίου έχει αφήσει όλους μας παγωμένους. Συλλυπητήρια από όλους μας στην οικογένειά του.


ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ


Σοκ και θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου 39χρονου Βεροιώτη Γιάννη Χασιώτη, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Βέροιας με κορωνοϊό τις τελευταίες μέρες. Δυστυχώς ένας τόσο νέος άνθρωπος έφυγε από τη ζωή νικημένος από την πανδημία αφήνοντας πίσω του ένα παιδάκι ενός έτους!

Ο Γιάννης Χασιώτης ήταν πρόεδρος και χρηματοδότης της ομάδας χάντμπολ γυναικών Βέροια 2017 η οποία σε μόλις τέσσερα χρόνια κατάφερε να φτάσει μέχρι την έξοδό της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Αθηναϊκός Α.Σ.Βύρωνα και η Διοικούσα επιτροπή του Handball εκφράζει τα βαθύτερα και ειλικρινέστατα συλλυπητήρια στους οικείους του! Ο εκλιπών ας ήταν το τελευταίο θύμα αυτής της ύπουλης νόσου.

Καλό παράδεισο Πρόεδρε…..


ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ


Το τμήμα χάντμπολ του Ηλυσιακού Α.Ο. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Χασιώτη, αλλά και στον σύλλογο Βέροια 2017 handball women, για την πρόωρη και αναπάντεχη απώλεια τους.

No comments