Με Μπούνα συνεχίζει ο Δούκας ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με Μπούνα συνεχίζει ο Δούκας !


Ο Δούκας είναι στην Α1 Ανδρών ; Μπα...Οχι, τουλάχιστον, σε επίπεδο Γραφείο Τύπου...Υψηλότερα !

ΜΠΡΑΒΟ για την εξαιρετική δουλειά της συναδέλφου και συγχαρητήρια σε όσους την επέλεξαν και εμπιστεύονται από τον Δούκα ( ομάδα με την οποία δεν έχει...προνομιακές σχέσεις το greekhandball.com , οπότε τα σχόλια μας ίσως έχουν αυθεντική αξία...)

Δεν έχουμε να αλλάξουμε ούτε λέξη από την ενημέρωση του Δούκα : 

'' Με «καπετάνιο» τον Κωστή Μπούνα θα «σαλπάρει» στη σεζόν 2021-2022 η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα. Ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα χρονιά ξεκίνησε ήδη με τα στελέχη του τμήματος να κινούνται συντονισμένα προκειμένου να «χτίσουν» ένα ανταγωνιστικό σύνολο τόσο στον… πάγκο όσο και μέσα στο γήπεδο.

Ο Κωστής Μπούνας θα παραμείνει στην ομάδα για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν καθώς οι συναντήσεις με τους διοικούντες έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και έφεραν και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Λίγη ώρα μετά την επίτευξη της νέας συμφωνίας, ο τεχνικός των «μπλε» ανέφερε στις δηλώσεις: «Μετά από μια σειρά συναντήσεων και ανταλλαγής απόψεων με τη διοίκηση της ομάδας, αποφασίσαμε να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να προσφέρουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο τμήμα χάντμπολ του Συλλόγου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της διοίκησης,  που εδώ και τέσσερις σεζόν με εμπιστεύονται και μου δείχνουν  την εκτίμηση τους – με τιμάει και με βοηθάει να εργάζομαι ήρεμα και δημιουργικά.  Ένας από τους βασικότερους λόγους που συνέβαλε καθοριστικά στην απόφασή μου αυτή, είναι το γεγονός ότι προβλέπεται σημαντική ανανέωση και ενίσχυση,  τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο. Είμαι βέβαιος ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή και συνυπολογίζοντας όλες τις επιμέρους παραμέτρους,  ο Δούκας αποτελεί για μένα την καλύτερη δυνατή επιλογή.  Ευελπιστώ ότι οι προηγούμενες δύσκολες – λόγω πανδημίας –  σεζόν  αποτελούν παρελθόν και αισιοδοξώ ότι η φετινή χρονιά θα εξελιχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα μας».

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε θετικά η ανανέωση της συνεργασίας με τον Κωστή Μπούνα πλέον σειρά παίρνει ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας. Ουσιαστικά, ο ΑΣΕΔ θα «βαδίσει» με βάση τη φιλοσοφία που έχει χαράξει εδώ και χρόνια στελεχώνοντας μια ομάδα με νεαρούς ταλαντούχους και «καλλιεργώντας» παράλληλα όλες τις συνθήκες για ένα καλύτερο αύριο…''.



No comments