Ερυθρόλευκη νίκη στη ξενιτειά ( έως πότε ; ) για τα Πειραιωτάκια.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ερυθρόλευκη νίκη στη ξενιτειά ( έως πότε ; ) για τα Πειραιωτάκια....

 



Η είδηση από τον αγώνα Παίδων Αρη Νίκαιας-Ολυμπιακός δεν αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα, νικηφόρο για τους '' ερυθρόλευκους '', με 31-22. 

Θεωρούμε ότι αποτελεί είδηση, αρνητική ωστόσο, ότι δύο ομάδες του Πειραιά, υποχρεώθηκαν να τρέχουν στον Βύρωνα ώστε να αγωνισθούν σε παιχνίδι πρωταθλήματος.

Και αυτό γιατί ο Αρης Νίκαιας ναι μεν χρησιμοποιεί τώρα το '' Μάνος Λοϊζος '' , πίσω από τον '' Πλάτωνα'' , αλλά, δεν υπάρχει, ακόμα, άδεια αγώνων για το συγκεκριμένο γήπεδο.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας κ. Ιωακειμίδης έχει δεσμευθεί ότι όλα θα είναι τακτοποιημένα από τον Σεπτέμβριο, με την ανάλογη ενεργοποίηση όλων των αρμοδίων φορέων.

Βλέποντας το έργο του στη Νίκαια και την φροντίδα για μπάσκετ και βόλεϊ και την τακτοποίηση τους σε κλειστά γήπεδα, με προσεκτική κατανομή, θεωρούμε απολύτως βέβαιο ότι θα πράξει το ίδιο και για το χάντμπολ του Αρη Νίκαιας. Καθώς, αυτή η χρονοτριβή, κούρασε πράγματι και ας μη λένε τίποτα από τον Αρη ( δεν θέλουμε να χρεωθεί ένα σωματείο την δημοσιογραφική προσέγγιση ).

Από ένα σημείο και έπειτα, είναι ντροπή αυτή η '' ξενιτειά '' και βεβαίως, όχι για τον Αρη Νίκαιας, τον Ολυμπιακό και όποιο άλλο πειραιώτικο σωματείο.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Ολυμπιακός αντέδρασε στο προβάδισμα του Αρη Νίκαιας, τον περιόρισε στο σκοράρισμα κατά την επανάληψη και πέρασε μπροστά στο σκορ στο 40΄, διευρύνοντας σταδιακά την διαφορά στο τελευταίο εικοσάλεπτο.

Τσορτέκης και Βληκίδης πέτυχαν πιο πολλά από τα μισά γκολ του Ολυμπιακού ( 18 από τα 31 ) με τον γιό του Νίκου Γραμματικού, Νικηφόρο, να μπαίνει σιγά-σιγά στη διαδικασία των αγώνων, αν και ανήκει ηλικιακά στους Παμπαίδες.

Είχε πολυφωνία στο σκοράρισμα ο Αρης Νίκαιας, αλλά, όχι και αποτελεσματικότητα στο πιο κρίσιμο σημείο της συνάντησης.

Μπράβο και στα 32 παιδάκια που Κυριακή μεσημέρι, εν μέσω τριήμερης αργίας, αφοσιώθηκαν στο χάντμπολ και έδειξαν δίψα και αγάπη για το άθλημα με την παρουσία τους στον αγώνα.

Τα πεντάλεπτα : 4-2, 6-6, 9-9, 11-10, 12-11, 14-12 ( ημίχρονο ), 16-15, 17-16, 19-20, 20-24, 22-26, 22-31.

Διαιτητές : Καρυδάκης-Μυλωνάς

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ  ( Γρηγοράκης ) :  Ρασπίτσος, Σ.Αλωπούδης , Θ.Αλωπούδης 2, Πρέκας, Σουρμελίδης, Ασβεστάς 1, Γιαννόπουλος 6, Κλιμένκο, Καλαμπόκης 5, Μπακαβέας, Παϊπάης 4, Πατσουλίνης 1, Τζώρτζης, Φέσσας, Σιμόπουλος 3, Ασλανίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ( Γραμματικός ) :  Ανδριώτης, Οικονόμου 1, Βαμβακάρης 3, Ρούσσος 5, Τσωράκης, Βληκίδης 8, Γραμματικός, Τριανταφύλλου, Μπουρλόκας, Χριστοδουλόπουλος, Τσορτέκης 10, Γκορόγιας, Προκοπίου 2, Κουτουλογένης 1, Παπαδονικολάκης 1. 

No comments