Μετά από 30 χρόνια, γύρισε σπίτι ο Γεμελιάρης... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μετά από 30 χρόνια, γύρισε σπίτι ο Γεμελιάρης...

 


Με περίσια χαρά ανακοίνωσε ο Αθηναϊκός την έναρξη συνεργασίας με τον Κώστα Γεμελιάρη, που επέστρεψε μετά από 30 χρόνια στην ομάδα της καρδιάς του, την οποία υπηρέτησε ως αθλητής για 10 χρόνια ( 1981-1991 ), ξεκινώντας από τα Μίνι και φθάνοντας έως το τμήμα των Ανδρών  :

'' Το τμήμα handball του Αθηναϊκού Α.Σ. Βύρωνα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Γεμελιάρη, που τίμησε  την φανέλα του συλλόγου φορώντας την για πολλά χρόνια. Ο Κώστας θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη  Βαρελτζή στο τμήμα ανδρών του συλλόγου.

Καλώς ήρθες Κώστα στο “σπίτι” σου ''. 

Σε δήλωση του στο greekhandball.com , ο Κώστας Γεμελιάρης επεσήμανε :

''  Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που επιστρέφω από τη θέση του προπονητή στην ομάδα που γνώρισα και αγάπησα το χάντμπολ.  Θεωρώ ότι η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και ως συνεργάτης του κ. Βαρελτζή,  με αφοσίωση και πολλή δουλειά, θα προσπαθήσουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση στο προσεχές πρωτάθλημα και γιατί όχι να θέσουμε και μεγάλους στόχους, να δούμε την ομάδα να εμφανίζεται και στην πρώτη κατηγορία   ''.

Σημειώνεται ότι ο Κώστας Γεμελιάρης έχει γυρίσει ως αθλητής στον Βύρωνα, αλλά, για την Νέα Ελβετία και την Αναγέννηση Βύρωνα και χρειάσθηκε να περάσουν τρείς δεκαετίες ώστε να φορέσει και πάλι το σήμα του Αθηναϊκού. 

No comments