Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές του αγώνα ΠΑΟΚ-Διομήδης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές του αγώνα ΠΑΟΚ-Διομήδης


Το greekhandball.com  σεβόμενο την 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ και των συνεργαζόμενων δημοσιογραφικών Ενώσεων, σας ενημερώνει από σήμερα το πρωί έως τις 5.30 π.μ. της Παρασκευής, μόνο για την απαραίτητη ειδησεογραφική ενημέρωση σας και για αυτό άλλωστε δεν κάλυψε με live ροή του σκορ τον αγώνα ΠΑΟΚ-Διομήδη.

Το ματς που έγινε στη Μίκρα, ολοκληρώθηκε με σπουδαία όσο και ιδιαίτερα σημαντική νίκη του ΠΑΟΚ με 31-24 επί της ομάδας του Αργους.

H διαφορά των 7 γκολ δίνει, μάλιστα, αβαντάζ στον ΠΑΟΚ σε σχέση με το ματς που θα δώσει με τον  Διομήδη εκτός έδρας.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέϊ οφ του πρωταθλήματος της Handball Premier.

Φιλοξενούμε όσα είπαν πρωταγωνιστές του ματς στο κανάλι του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Με το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Πάνος Γούσιος δήλωσε : '' Θεωρώ ότι συνολικά η εικόνα ήταν θετική και σε άμυνα και σε επίθεση. Είμαστε πειθαρχημένοι, όλα τα παιδιά έδειξαν θέληση για την νίκη, το τελικό πρόσημο είναι θετικό, αλλά, έχουμε στοιχεία να διορθώσουμε.  Δεν ξέρουμε αν θα παίξει ρόλο η διαφορά των 7 γκολ γιατί προηγείται μία αγωνιστική, αλλά, στο χειρότερο, επαναλαμβάνω στο χειρότερο, σενάριο θα θέλουμε νίκη ή ισοπαλία στο Αργος. Οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες γιατί σε λιγότερο από 48 ώρες παίζουμε με την ΑΕΚ, αλλά, θα δούμε πως θα το διαχειρισθούμε γιατί ξέρουμε ότι η πρόκριση στους τελικούς δεν χάνεται το Σάββατο, αλλά, την Τετάρτη θα είναι το πιο σημαντικό. Δουλεύουμε όλη την χρονιά, τα παιδιά έχουν ζήλο, πραγματικά είναι μία γροθιά και αυτό φαίνεται από την αύρα που βγάζει η ομάδα. Και στις κακές ημέρες παλεύουν όλοι για το καλύτερο ''.   

Ο αθλητής του ΠΑΟΚ Λευτέρης Σεϊρεκίδης σχολίασε : '' Είμαστε πιο κοντά στους τελικούς. Θέλαμε το αήττητο στην έδρα μας και το κρατάμε, μένουν 2 αγώνες και θα είναι όλα για όλα. Είναι σημαντικό ότι παίζουμε στην έδρα μας με την ΑΕΚ, ακόμα ένας τελικός και στόχος μας είναι να διατηρήσουμε το αήττητο. Η διαφορά που πήραμε μας δίνει αβαντάζ. Ο Διομήδης είναι καλύτερος στο γήπεδο του, αλλά και εκεί θα πάμε για να κερδίσουμε ''. 

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Διομήδη Γιώργος Χαλκίδης  τόνισε : '' Γνωρίζαμε τις δυσκολίες του αγώνα, δεν είμαστε όπως έπρεπε, κάναμε πάρα πολλά λάθη. Γνωρίζαμε ότι έχουμε μικρό αριθμό παικτών να διαχειρισθούμε, αλλά, οι παίκτες που θέλαμε να σηκώσουν το βάρος δεν τα κατάφεραν απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Αρκετά δύσκολο πλέον το έργο μας, μεγάλη η διαφορά με την οποία χάσαμε. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στην Δράμα ''. 

Ο αθλητής του Διομήδη Θοδωρής Μπόσκος επεσήμανε  : '' Δεν μπήκαμε καθόλου συγκεντρωμένοι στο δεύτερο μέρος και για αυτό έφυγε η διαφορά στα πρώτα 5 λεπτά, άξιος νικητής ο ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε στην έδρας μας, θέλουμε επειγόντως τους 2 βαθμούς στη Δράμα. Μεγάλη η διαφορά, πλασματικό το αποτέλεσμα. Στην έδρα μας είναι διαφορετικά, ελπίζω να είμαστε οι νικητές για να πάρουμε το μετάλλιο ''. 

No comments