'' Οι εγωϊσμοί μπήκαν στην άκρη και ο ένας στηρίζει τον άλλον...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Οι εγωϊσμοί μπήκαν στην άκρη και ο ένας στηρίζει τον άλλον...''


 Ο Αλέξης Αλβανός πέρασε στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ, καθώς έγινε ο πρώτος Ελληνας που πανηγύρισε ευρωπαϊκό τρόπαιο τόσο ως παίκτης όσο και ως μέλος τεχνικού τιμ.

Η αποτίμηση του για την επιτυχία της ΑΕΚ, περιγράφεται στα παρακάτω λόγια του :

'' Πιστεύω ότι οι  δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε  δίνουν μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία μας. Έχουμε φτιάξει ένα σύνολο που δεν στηρίζεται μόνο στις προσωπικότητες των παικτών. Το κλίμα της ομάδας είναι εξαιρετικό. Όλοι οι παίκτες ξέρουν το ρόλο τους. Όσοι  δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής δουλεύουν και περιμένουν διψασμένοι να προσφέρουν όποτε χρειαστεί. Είμαστε περήφανοι που έχουμε ένα ρόστερ που μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιεσδήποτε συνθήκες προκύψουν σε έναν αγώνα..

Είναι μεγάλο μας πλεονέκτημα ότι μέσα στην πανδημία και στη γενικότερη δύσκολη οικονομική κατάσταση, έχουμε τον κύριο Παπασταμάτη. Ο άνθρωπος αυτός έχει κάνει μια τεράστια επένδυση και μας βοήθησε να φτάσουμε στην κορυφή. Ξέρουμε ότι έχουμε άλλον ένα στόχο. Έχουμε κάποιες μέρες μπροστά μας να προσγειωθούμε και να συγκεντρωθούμε. Κατακτώντας το πρωτάθλημα, είμαστε κοντά σε ένα μεγάλο ρεκόρ, το τρεμπλ. Κάτι που καμία ομάδα της ΑΕΚ δεν έχει πετύχει ως τώρα. Η ομάδα είναι δεμένη σαν οικογένεια. Ο ένας στηρίζει τον άλλον. Οι εγωισμοί έχουν μπει στην άκρη και προσπαθούμε όλοι για το κοινό καλό. Έτσι λοιπόν θα προσπαθήσουμε να γράψουμε ιστορία! ''.

No comments