Στέψη ή παράταση στις 18.00 στην Βέροια ; - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στέψη ή παράταση στις 18.00 στην Βέροια ;


Στις 18.00 στο Φιλίππειο Γυμναστήριο της Βέροιας, η Βέροια 2017 θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο τελικό της Α1 Γυναικών.

Ο ΠΑΟΚ προηγείται 1-0 στις νίκες, μετά από την επικράτηση του με 32-18 στον πρώτο τελικό, που είχε πραγματοποιηθεί στη Μίκρα και στοχεύει στο νταμπλ, με την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Η Βέροια 2017 βρέθηκε για πρώτη φορά σε τελικό πρωταθλήματος.

Αν ο ΠΑΟΚ νικήσει, παίρνει το πρωτάθλημα.

Αν επικρατήσει η Βέροια 2017, οι δύο ομάδες θα πάνε σε τρίτο τελικό.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε ειδικές συνθήκες, καθώς, θα είναι το πρώτο στην Βέροια, μετά τον αδόκητο χαμό του Προέδρου της Βέροιας 2017, Γιάννη Χασιώτη, σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της ΕΡΤ, ERTFLIX. 

Για τον δεύτερο τελικό οι αθλήτριες του ΠΑΟΚ, Μαρία Χατζηπαρασίδου και Βάσια Γκάτζιου, δήλωσαν στο acpaok.gr:

Μαρία Χατζηπαρασίδου: « Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από όσα έχουμε κάνει αντιμέτωπες με την ομάδα της Βέροιας 2017. Είμαστε έτοιμες για έναν ακόμα τελικό, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλο το χρόνο, και θα αγωνιστούμε για να κατακτήσουμε το τρίτο σερί πρωτάθλημα».

Βάσια Γκάτζιου: «Ήρθε η ώρα του δεύτερου τελικού με την ομάδα της Βέροια 2017. Θα μείνουμε πιστές στο πλάνο μας, έχοντας την πειθαρχία και την υπομονή που είχαμε και στον πρώτο τελικό. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί είμαστε ένα βήμα πριν τον μεγάλο μας στόχο, το πρωτάθλημα. Θα τα δώσουμε όλα για την πολυπόθητη νίκη».



No comments