Ανανέωσε με τρεις παίκτες ο Διομήδης Άργους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανανέωσε με τρεις παίκτες ο Διομήδης Άργους



Στον Διομήδη Άργους συμφώνησαν να παραμείνουν, όπως γνωστοποίησε η ομάδα, οι Λευτέρης Κρεμαστιώτης (27χρονος αριστερός εξτρέμ), Βασίλης Μάνθος (21 ετών πίβοτ) και Γρηγόρης Τζίμπουλας (20χρονος αριστερός εξτρέμ).

Ο Κρεμαστιώτης σχολίασε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Διομήδη που για ακόμα μια χρονιά ήταν δίπλα μου σε όλα τα προβλήματα. Είμαστε μια οικογένεια και η απόφαση να συνεχίσω να φοράω τα πράσινα και τον Λύκο στο στήθος δεν ήταν δύσκολη. Όλοι μαζί ενωμένοι και με πολλή δουλειά θα καταφέρουμε ακόμα πιο σπουδαία πράγματα, για τα οποία θα είναι περήφανος όλος ο κόσμος μας. Καλές διακοπές σε όλους, να γεμίσουμε τις μπαταρίες και να ριχτούμε με όρεξη και χωρίς προβλήματα πια στο χτίσιμο της ομάδας για τη νέα σεζόν»  

Ο Μάνθος τόνισε: «Μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά καταφέραμε να είμαστε στην 3η θέση του Πρωταθλήματος, να παίξουμε στο Final-4 του Κυπέλλου και να είμαστε στη Ευρώπη, στόχοι της ομάδας που με πολλή δουλειά επιτεύχθηκαν. Με τον Διομήδη είμαι μαζί δύο χρόνια και μετά από συζητήσεις οι στόχοι της ομάδας συμβαδίζουν με τους δικούς μου, οπότε έτσι έρχεται φυσιολογικά και η ανανέωση και η παραμονή μου στην ομάδα. Εύχομαι μια πολύ καλή σεζόν χωρίς την πανδημία και δίχως τραυματισμούς. Καλό καλοκαίρι σε όλους!»

Ο Τζίμπουλας υπογράμμισε: «Είμαι έτοιμος να συνεργαστώ με την οικογένεια του Διομήδη για τρίτη χρονιά. Οι στόχοι μου είναι όπως και της ομάδας, ακόμα πιο ψηλά για αυτή τη νέα σεζόν και ανυπομονώ να ξεκινήσει ένα δυνατό Πρωτάθλημα χωρίς εμπόδια και με όλο τον κόσμο μας δίπλα μας πλέον, κάτι που στερηθήκαμε λόγω της πανδημίας. Εύχομαι να έχουμε ένα όμορφο καλοκαίρι και να ριχτούμε στην προετοιμασία με το γνωστό μας πάθος!»

No comments