Καρλέν: «Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο - Όλα μπορούν να γίνουν στον δεύτερο τελικό» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καρλέν: «Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο - Όλα μπορούν να γίνουν στον δεύτερο τελικό»


Ο προπονητής της Ίσταντς, Όσκαρ Καρλέν, παραδέχθηκε στο greekhandball.com ότι η νίκη (30-26) της ΑΕΚ επί της σουηδικής ομάδας ήταν δίκαιη και τόνισε ότι στον δεύτερο τελικό όλα μπορούν να συμβούν.

Ανέφερε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες. Παίξαμε πολύ καλά στην αρχή, ειδικά στην άμυνα, αλλά η ΑΕΚ είχε τον Μπάουερ και εμείς δεν είχαμε ''καθαρά'' και σωστά σουτ. 

Στο δεύτερο μέρος βρήκαμε λύσεις, αλλά η ΑΕΚ αντέδρασε, οι δικές της λύσεις ήταν καλύτερες, όπως αποδείχθηκε. Σωστές επιλογές έκανε και στην τακτική της. Είχε, επιπλέον, πιο πολλούς παίκτες που διακρίθηκαν. Σε όλο το ματς ήταν περισσότερο αξιόπιστη στα σουτ και πιο ψύχραιμη και αποτελεσματική. 

Επομένως, μπορώ να πω ότι αυτό ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Ήλπιζα ότι θα χάναμε με 2-3 γκολ διαφορά, εάν δεν μπορούσαμε να αποφύγουμε την ήττα, αλλά η αλήθεια είναι ότι απολαύσαμε το παιχνίδι. Παίξαμε το πρώτο ημίχρονο και περιμένουμε το δεύτερο, στο οποίο όλα μπορούν να γίνουν, γιατί σε λίγα λεπτά μπαίνουν πολλά γκολ στο χάντμπολ».

No comments