Θλίψη προκάλεσε η αυτοψία στο Γαλάτσι.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Θλίψη προκάλεσε η αυτοψία στο Γαλάτσι....

 


Ολα τα περιθώρια προσπάθησε να εξαντλήσει η ηγεσία  του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, προκειμένου να πραγματοποιηθούν στην Αθήνα οι δύο τελικοί με την σουηδική Ισταντς για το EHF European Cup, ωστόσο, παρά τις ενέργειες που έγιναν, δεν κατέστη δυνατό να εξασφαλισθεί αξιοπρεπής εναλλακτική λύση.

Και πως θα ήταν αυτό δυνατό, όταν μία καταπληκτική αθλητική εγκατάσταση, όπως το κλειστό  του Γαλατσίου, έχει διατεθεί μόνο για καλλιτεχνικές εκδηλώσεις παντός είδους, αντί να έχει φροντίσει η αθλητική ηγεσία να χρησιμοποιείται από τις ομάδες που μπορούν να το λειτουργήσουν.

Η αυτοψία αντιπροσωπείας της ΑΕΚ στο Γαλάτσιο προκάλεσε θλίψη, εκνευρισμό και ποικίλα σχόλια, καθώς ο διοικητικός ηγέτης του χάντμπολ Σταμάτης Παπασταμάτης, ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου, μαζί με τον αθλητικό διευθυντή Στάθη Παπαχαρτοφύλη και τον τιμ μάνατζερ Ηλία Χατσίκα, είδαν έναν άψογο χώρο να έχει διαμορφωθεί προς όφελος μόνο των στούντιο, των θεατρικών παραγωγών και των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων που φιλοξενούνται εκεί και συνεπώς δεν είναι δυνατή η μετατροπή του μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να γίνουν εκεί οι δύο ευρωπαϊκοί τελικοί του χάντμπολ.

Ετσι, αν και η ΑΕΚ ψάχνει κάθε δυνατή λύση, εκ των πραγμάτων οδηγείται πλέον στην εναλλακτική που αποκαλύψαμε στο greekhandball.com  για το κλειστό της Κανήθου στη Χαλκίδα, όπου θα υπάρξει αυτοψία την Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη.

Η εκδοχή της Κοζάνης υπάρχει, αλλά, δεν είναι επί του παρόντος ισχυρή.

Το κυρίως κλειστό του ΟΑΚΑ αποκλείεται καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα διάθεσης του για πέντε ημέρες, ώστε να γίνουν σε αυτό και οι δύο τελικοί.

Η ΑΕΚ θα παίξει, πιθανότατα, με την Ισταντς στις 28 και 30 Μαϊου, με κενό δηλαδή μεταξύ των δύο τελικών, αν και ακόμα αυτό δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως καθώς υπάρχουν συγκεκριμένες παράμετροι στις οποίες ήδη έχουμε αναφερθεί ( διαθεσιμότητα κλειστού, πορεία κορωνοϊού στην Ισταντς, πρόσφορο έδαφος για απευθείας τηλεοπτική μετάδοση ).       

No comments