Το φιλί καρδιάς στη φανέλα που τίμησε....Η σημαία στον ιστό της.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το φιλί καρδιάς στη φανέλα που τίμησε....Η σημαία στον ιστό της....

 

Δυνατές στιγμές στην αίθουσα ''Κασιμάτης'' στο ΟΑΚΑ, όπου όλοι συγκινήθηκαν βλέποντας το έντονο συναισθηματικό φορτίο, τα δάκρυα του Χριστόφορου Μπακαούκα, που δεν δίστασε να αποκαλυφθεί, για ακόμα μία φορά, δείχνοντας ότι μέσα στο γήπεδο πάντα είναι ένα μεγάλο παιδί και ασφαλώς, ένας '' πιστός Αεκτζής ''. 

Ο εμβληματικός αρχηγός της ΑΕΚ, που πήρε 5 τίτλους με την ομάδα της καρδιάς του, βούρκωσε παίρνοντας από τον διοικητικό ηγέτη του τμήματος χάντμπολ και Αντιπρόεδρο της ερασιτεχνικής, Σταμάτη Παπασταμάτη,  μια φανέλα με το νούμερο του, το 4  και μια «κιτρινόμαυρη» ανθοδέσμη εν μέσω αποθέωσης. 

Ακούγοντας ρυθμικά το όνομα του, ο Μπακαούκας όχι μόνο ένιωσε υγρό το πρόσωπο του από τα δάκρυα, αλλά, παράλληλα, τραγουδούσε και ο ίδιος μαζί με τους φίλους της ΑΕΚ...


Το φιλί του Χριστόφορου στη φανέλα της ΑΕΚ, την στιγμή που του την προσέφερε ο Σταμάτης Παπασταμάτης, δεν είναι για τον ίδιο μία αυθόρμητη αντίδραση.

Κυρίως, είναι η έκφραση του αφοσιωμένου και...αμετανόητου Ενωσίτη, για το αποτύπωμα μιας ζωής, που πολύ θα ήθελε να ξαναζήσει στα γήπεδα, με την κιτρινόμαυρη φανέλα και τον αετό στο στήθος και στην καρδιά... 

No comments