Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ και ΚΑΕ ΑΕΚ προς το τμήμα χάντμπολ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ και ΚΑΕ ΑΕΚ προς το τμήμα χάντμπολ

Η οικογένεια της ΑΕΚ συνεχάρη το τμήμα χάντμπολ για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου:


ΠΑΕ ΑΕΚ

''ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ! 

ΒΡΑΔΙΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ 

Κάνατε την ΑΕΚ «Βασίλισσα της Ευρώπης» και στο χάντμπολ!

Σας αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια!''.


ΚΑΕ ΑΕΚ


''97 χρόνια Ιστορίας του μεγαλύτερου Συλλόγου της Οικουμένης.

Σαν σήμερα, το 1924, υπεγράφη το καταστατικό της Αθλητικής Ενώσεως Κωνσταντινουπόλεως.

Σήμερα, ανήμερα της χαρμόσυνης επετείου, λοιπόν, η ένδοξη Ομάδα Χάντμπολ της Α.Ε.Κ. τίμησε δεόντως τους Ιδρυτές της και όλους όσοι μεταλαμπάδευσαν τα ιδεώδη και τις αξίες της Βυζαντινογέννητης, κατακτώντας το 1ο ευρωπαϊκό τρόπαιό της (EHF European Cup), αλλά κυρίως κάνοντας υπερήφανους τους οπαδούς της όπου γης.

«Ο Μάης είναι μια φωτιά, μια φλόγα μαγεμένη», τραγούδησε ο Παντελής Θαλασσινός. Προδήλως, είναι η ίδια «φλόγα μαγεμένη» με τον «κιτρινόμαυρο» Μάη του 2018, που πυρπόλησε τις καρδιές των αθλητών, των προπονητών και κυρίως των χιλιάδων πιστών της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, και η «Βασίλισσα» φόρεσε ξανά το ευρωπαϊκό στέμμα της στο F4 του ΒCL.

Η οικογένεια της ΑΕΚ ΒC συγχαίρει από καρδιάς τη Διοίκηση της «Μάνας ΑΕΚ», τον Πρόεδρο Αλέξη Αλεξίου, τον αναπληρωτή Πρόεδρο και διοικητικό επικεφαλής του Τμήματος Χειροσφαίρισης, Σταμάτη Παπασταμάτη, και όλους όσοι συνέβαλαν στον διπλό εθνικό θρίαμβο της Χαλκίδας, αλλά και στην εξαιρετική εφετινή πορεία και βεβαίως πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή Δημήτρη Δημητρούλια, τους αθλητές και τα λοιπά στελέχη του αγωνιστικού Τμήματος.

Πάντα Άξιοι, Κυπελλούχοι Ευρώπης...
Πάντα Άξιοι, Μάγκες...''


No comments