Μία ψυχή θα καμαρώνει από εκεί ψηλά τον Θοδωρή... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μία ψυχή θα καμαρώνει από εκεί ψηλά τον Θοδωρή...



Το ποδόσφαιρο έχασε ένα ταλέντο, αλλά, το χάντμπολ κέρδισε έναν παίκτη που μπορεί να γίνει πολύ καλός και ήδη πραγματοποίησε ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα με την Εθνική Ανδρών.

Ο Θοδωρής Μπόσκος ( με το νούμερο 6, πέμπτος από δεξιά προς τα αριστερά ), που έκλεισε τα 20 στις 7 Απριλίου, πέτυχε  σε διάστημα μικρότερο του ενός ημιχρόνου 7 γκολ με την Εθνική μας ομάδα απέναντι στην παγκόσμια υπερδύναμη Γαλλία στο Κρετέϊγ, στο ντεμπούτο του με την φανέλα με το εθνόσημο και έκανε υπερήφανους πολλούς, ανάμεσα τους και τους φίλους του με τους οποίους ξεκίνησε το χάντμπολ.

Αρχικά, έπαιζε ποδόσφαιρο στο Ωραιόκαστρο, αργότερα το συνδύαζε με το χάντμπολ και στο τέλος ( με την καθοριστική...συμβολή του Θανάση Καρακεχαγιά...) διάλεξε να μείνει στο άθλημα όπου τώρα διαπρέπει.

'' Είμαι πραγματικά πολύ υπερήφανος και ευχαριστημένος για την σπουδαία εμφάνιση του Θοδωρή και εύχομαι να τον δώ να προοδεύει διαρκώς, να πάρει μία πολύ μεγάλη μεταγραφή και να φθάσει όσο γίνεται ψηλότερα '' είπε ο Χρήστος Αθανασιάδης στο greekhandball.com για τον συμπαίκτη του επί 7 χρόνια στον Φοίβο. Και πρόσθεσε :

'' Δεν τον φοβάμαι τον Θοδωρή, μπαίνει πάντα με  τσαμπουκά στο γήπεδο, δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο, τους κοιτά όλους στα μάτια, πάντα έτσι ήταν, είτε βρισκόταν σε καλή μέρα, είτε όχι. Ο κυρ Θανάσης σίγουρα θα τον καμαρώνει από εκεί ψηλά... ''. 

Ο Μπόσκος, ο Αθανασιάδης, ο Μαρκατάτος, ο Συγκιρίδης και πολλά άλλα παιδιά, πήγαν  στο χάντμπολ και έμαθαν το άθλημα, από έναν μεγάλο δάσκαλο, τον αείμνηστο Θανάση Καρακεχαγιά, τον προπονητή που βρήκε στην γειτονιά του, στο Ωραιόκαστρο, τον  Μπόσκο, σε δημοτικό σχολείο στις Συκεές, τον Αθανασιάδη και εξέλιξε μία σπουδαία φουρνιά, στην οποία ήταν στον Φοίβο ακόμα ένα πολλά υποσχόμενο παιδί, ο γιός του, Αντώνης.

Ο Φοίβος πήρε δύο φορές την δεύτερη θέση και μία φορά την τρίτη, σε ηλικιακά πρωταθλήματα, με αυτά τα παιδιά ενώ ο Μπόσκος συγκέντρωσε αρκετές ατομικές βραβεύσεις, καθώς, ξεχώριζε από μικρός, πάντα ως αριστερός ίντερ.

Από τα 18 του, ο Μπόσκος αγωνίζεται με τον Διομήδη.

Το καλοκαίρι του 2020 ανανεώνοντας τη συνεργασία του με την ομάδα του Αργους, είχε δηλώσει ότι '' μεγάλο κίνητρο ώστε να πάρει αυτή την απόφαση, ήταν ο προπονητής Γιώργος Χαλκίδης ''.

Βλέποντας τον Θοδωρή να αποδίδει με άγνοια κινδύνου, θράσος, αποφασιστικότητα και οξυδέρκεια, ο Χαλκίδης θα χαμογελούσε από τον πάγκο της Εθνικής μας, μέσα στην πίκρα του για την ήττα από την Γαλλία.

Πάντα μέσα στα αρνητικά, υπάρχουν και τα θετικά, αρκεί να θέλουμε όλοι να τα δούμε...


Νίκος Δελαγραμμάτικας 



No comments