'' Αυτή η ομάδα έχει το μέταλλο του πρωταθλητή ! '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Αυτή η ομάδα έχει το μέταλλο του πρωταθλητή ! ''Ο Δημήτρης Δημητρούλιας, σήκωσε για πρώτη φορά στην καριέρα του το Κύπελλο Ελλάδος Ανδρών, ως προπονητής.

Κατηύθυνε με υπομονή και ψυχραιμία την ΑΕΚ και με τις τοποθετήσεις του στο greekhandball.com, περιέγραψε την οπτική με την οποία βίωσε τον τελικό με τον ΠΑΟΚ : 

 '' Πρωτίστως πρέπει να συγχαρώ τους αθλητές και το προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ για την πολύ γενναία προσπάθεια. Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι απολύτως περίεργος και τα αποτελέσματα που το επιβεβαιώνουν είναι άπειρα. Πολύ συχνά στους τελικούς δεν κυριαρχεί η λογική ή η ποιότητα, αλλά, οι προσωπικότητες και η ενέργεια. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες και τους συνεργάτες μου. Παίξαμε έναν αγώνα που διήρκεσε σχεδόν 2 ώρες με αμέτρητες διακοπές και έπρεπε να επιδείξουμε υπομονή και να καθαρίσουμε το μυαλό μας στη σωστή στιγμή ώστε να κάνουμε τη δουλειά. Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που κερδίζουμε το παιχνίδι την τελευταία περίοδο του αγώνα και αυτό δείχνει ότι αυτή η ομάδα ότι και αν περάσει, έχει στο υποσυνείδητο της, ανεξάρτητα από τις απουσίες, το μέταλλο του πρωταθλητή. Κρατάμε ότι έγινε η δουλειά. Κρατάμε ότι δώσαμε χαρά στους φίλους της ομάδας μας, αλλά, αύριο πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα και να επικεντρωθούμε στη μεγαλύτερη πρόκληση της χρονιάς, που είναι η ευρωπαϊκή ''. 

No comments