Pregame: Διομήδης Άργους - ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Διομήδης Άργους - ΑΕΚ

Από τον Διομήδη Άργους θα φιλοξενηθεί αύριο (06/04, 16:00, ΕRTFLIX), για την 10η αγωνιστική, η πρωτοπόρος του 1ου ομίλου της Handball Premier, ΑΕΚ, που μετράει μόνο νίκες στο Πρωτάθλημα. Από την άλλη, οι Αργίτες έχουν ηττηθεί μονάχα από την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό και το αυριανό θα είναι το πρώτο τους παιχνίδι, μετά από την διακοπή. Τελευταία φορά αγωνίστηκαν εντός έδρας στις 24/10/20 απέναντι στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας (34-25).

Ο αθλητής του Διομήδη, Θοδωρής Μπόσκος (20χρονος αριστερός ίντερ), σχολίασε στο greekhandball.com: «Μετά από περίπου 5,5 μήνες αποχής, ήρθε η ώρα να μπούμε και εμείς στο γήπεδο, για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι στη πρωτοπόρο ΑΕΚ, η οποία έχει διαφορετικούς στόχους σε σχέση με εμάς και αυτό φαίνεται από την πορεία της και στην Ευρώπη. Ως Διομήδης θα κάνουμε τα πάντα, για να έχουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Εύχομαι να τελειώσει το Πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς για κάθε αθλητή και πάνω απ' όλα υγεία».

Ο Αναγνωστόπουλος δεν θα είναι διαθέσιμος για την ομάδα του Γιώργου Χαλκίδη, καθώς αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό.

Από την άλλη, ο παίκτης της Ένωσης, Γιάννης Καλόμοιρος (23χρονος αριστερός ίντερ), δήλωσε στην ιστοσελίδα μας: «Πλέον έχουμε στρέψει όλη μας την προσοχή στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Διομήδη, καθώς παραδοσιακά είναι μία έδρα, που μας δυσκολεύει και πέρυσι είχαμε ηττηθεί. Θέλουμε να κάνουμε μια σοβαρή και επαγγελματική εμφάνιση και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Εκτός πλάνου του Δημήτρη Δημητρούλια βρίσκονται οι τραυματίες, Λέμος, Ουγκάλντε, Πλάθα, ενώ κλήθηκε ο Παπαδιονυσίου, που προέρχεται από πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του ή μη στην αναμέτρηση θα κριθεί αύριο. Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν, ακόμη, οι νεαροί, Μπαμπατζανίδης, Γιάντσα. 

No comments