Βορράς και Νότος στο Κύπελλο Ελλάδος, προ των πυλών η αλλαγή προκηρύξεων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βορράς και Νότος στο Κύπελλο Ελλάδος, προ των πυλών η αλλαγή προκηρύξεων

 


Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να περάσει η τροποποίηση του Υφυπουργείου Αθλητισμού που θα δίνει στις Ομοσπονδίες την δυνατότητα να αλλάξουν τις προκηρύξεις τους.

Μάλιστα, επειδή υπάρχει δυστοκία με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο ( παρατηρούνται τριβές σε ότι αφορά την δυνατότητα των αθλητών και αθλητριών που είναι άνω των 18 ετών, να αποχωρούν από τις ομάδες τους δίχως την υποχρέωση ανταλλάγματος ), η σχετική τροπολογία θα ενταχθεί σε νομοσχέδιο άλλου Υπουργείου...

Οπότε, η ΟΧΕ μετά την ψήφιση της τροπολογίας θα προχωρήσει και στη διαφοροποίηση και προσαρμογή των προκηρύξεων της.

Αναφορικά με το Κύπελλο Ελλάδος, θα υπάρξουν επαφές στα δύο επόμενα 24ωρα με όλες τις ομάδες της Α1 σε άνδρες και γυναίκες, ώστε να διαπιστωθεί ποιές εντέλει θα δηλώσουν συμμετοχή στο θεσμό.

Υπάρχει στην ΟΧΕ η αίσθηση ότι θα είναι σχεδόν καθολική η συμμετοχή στους Ανδρες ( ερωτηματικό παραμένει, βεβαίως ο Ολυμπιακός ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει και τι θα πράξει εντέλει η Δράμα, που όμως μάλλον θα πάρει μέρος στη διοργάνωση ) ενώ ερωτηματικά υπάρχουν ως προς τις Γυναίκες.

Η συμμετοχή δεν θα είναι, ωστόσο, υποχρεωτική.

Το Κύπελλο Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί με την κλήρωση των ομάδων με γεωγραφικά κριτήρια, σε Βορρά και Νότο και θα ακολουθήσει Final 4 για  Ανδρες και Γυναίκες.


No comments