Συγχαρητήρια της ΕΣΧΑ στην ΑΕΚ για την πρόκρισή της στους τελικούς του EHF European Cup - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συγχαρητήρια της ΕΣΧΑ στην ΑΕΚ για την πρόκρισή της στους τελικούς του EHF European CupΣυγχαρητήρια στην ΑΕΚ εξέφρασαν ο Πρόεδρος, Δημήτρης Σταυρακάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (Ε.Σ.Χ.Α.) για την ιστορική πρόκρισή της στους τελικούς του EHF European Cup.  


Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΣΧΑ:


«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Ε.Σ.Χ.Α. το γεγονός ότι ένας σύλλογος που ανήκει στο δυναμικό της, φτάνει στον τελικό μιας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Μέσα σε δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας, οι παίκτες της ΑΕΚ εκτός από τις άριστες ικανότητες που έδειξαν σε αγωνιστικό επίπεδο, έβγαλαν θέληση, πάθος και ψυχή φτάνοντας στην πολυπόθητη πρόκριση. 

Πολλά μπράβο στους παίκτες, στον προπονητή Δημήτρη Δημητρούλια, στους συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο, στα στελέχη του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ  και όσους συνέβαλαν για να κατορθώσει η ομάδα να βρεθεί για 2η φορά στην ιστορία της σε τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καθώς και στον πρωτεργάτη του σημαντικού οικοδομήματος που γίνεται στην ΑΕΚ τον Α’ Αντιπρόεδρο και Αναπληρωτή Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Σταμάτη Παπασταμάτη.  

Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι η ΑΕΚ πέρασε στον τελικό αποκλείοντας μια ομάδα από την Σλοβενία, μια χώρα με παράδοση στο άθλημα μας, κάτι που δίνει μεγαλύτερη αίγλη στην επιτυχία που σημείωσε ο ελληνικός σύλλογος. 

Ευχόμαστε στην ΑΕΚ κάθε επιτυχία στον τελικό με την σουηδική Ίσταντς, και τονίζουμε ότι ήδη η μεγάλη επιτυχία της, καταξιώνει το ελληνικό χάντμπολ σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή του αθλήματος ώστε να έρθουν όσο τον δυνατόν και περισσότερα παιδιά κοντά στο άθλημα μας». 

No comments