Επανάληψη της ιστορίας για τον τροπαιούχο πολεμιστή... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επανάληψη της ιστορίας για τον τροπαιούχο πολεμιστή...

 


Επαναλαμβάνεται η ιστορία ; Η, μήπως, πεπρωμένο φυγείν αδύνατο ; 

Τη σεζόν 2011-2012, ο Δημήτρης Δημητρούλιας οδήγησε τον Διομήδη στην κατάκτηση του Challenge Cup, αν και έπαιξε ως γηπεδούχος το πρώτο ματς με την ελβετική Βάκερ Τουν ( την οποία νίκησε με 26-23 εντός έδρας ενώ στη ρεβάνς ηττήθηκε με 22-20, ωστόσο, κράτησε την διαφορά και πήρε το τρόπαιο ). 

Και τώρα με την ΑΕΚ όπως και τότε με τον Διομήδη, ο Κατερινιώτης προπονητής θα κυνηγήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο, παίζοντας το δεύτερο και καθοριστικό ματς εκτός έδρας.

Το 2012 τα κατάφερε, το ίδιο θέλει και τώρα.

Αλλωστε, γαλουχήθηκε ως πολεμιστής σε βασιλιάδες ( Αρχέλαο και Διομήδη ), πέταξε με Αετούς ( ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ), οι συμβολισμοί είναι με το μέρος του....

Ο ίδιος, δεν ανησυχεί όπως έλεγε στον Κορυδαλλό, πριν από το ματς Ελλάδας-Γαλλίας, σε φίλο του, με μία όμως προϋπόθεση : '' Δεν είναι απαγορευτικό για εμάς ότι ο επαναληπτικός θα γίνει στη Σουηδία. Το έχω ζήσει ξανά και το έχω ξανακάνει με τον Διομήδη. Μπορούμε να το επαναλάβουμε. Αρκεί να αντιμετωπίσουμε την Ιστάντ με τη σοβαρότητα που χρειάζεται και αφήνοντας κατά μέρος όσα ακούμε ότι είμαστε πολύ καλύτεροι, γιατί δεν πρέπει να χαλαρώσουμε για κανένα λόγο, ειδικά εδώ που φθάσαμε. Χαμηλοί τόνοι, συγκέντρωση, δουλειά, σωστή και προσεκτική προετοιμασία και όλα θα πάνε καλά ''. 

No comments