Βαλαβάνης: «Ντέρμπι ανάμεσα σε ισάξιες ομάδες - Αποδείξαμε ότι ανεβαίνουμε επίπεδο» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βαλαβάνης: «Ντέρμπι ανάμεσα σε ισάξιες ομάδες - Αποδείξαμε ότι ανεβαίνουμε επίπεδο»



Η Δράμα απέδειξε ότι ανεβαίνει επίπεδο και δίκαια βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία, τόνισε στο greekhandball.com ο προπονητής της ομάδας, Σάκης Βαλαβάνης, μετά από την εντός έδρας ήττα (29-30) κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Δήλωσε: «Κατ' αρχάς συγχαρητήρια στους αθλητές και των δύο ομάδων για το πολύ όμορφο παιχνίδι. Έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ισάξιες ομάδες και είναι κρίμα που απουσίαζαν οι φίλαθλοι, οι οποίοι θα απολάμβαναν μία εξαιρετική αναμέτρηση.

Σε μεγάλο μέρος του αγώνα παρουσιαστήκαμε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ και ίσως θα μπορούσαμε να τού βάλουμε πιο δύσκολα, όταν στο καλό μας διάστημα στο β' ημίχρονο, στο οποίο προηγούμασταν με 3 γκολ, δεν ανοίξαμε την διαφορά. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ διαθέτει ποιοτικό ρόστερ και έναν ικανό τεχνικό. Αντέδρασε και μας προσπέρασε. 

Ακόμα και σε αυτό το σημείο αποδείξαμε ότι ανεβαίνουμε επίπεδο, καθώς γυρίσαμε το παιχνίδι και το πήγαμε στην τελευταία επίθεση, χάρη στην οποία θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνολική προσπάθεια των αθλητών μου, οι οποίοι δείχνουν ότι δίκαια βρισκόμαστε ψηλά στην βαθμολογία και αξίζουν όλα τα μπράβο. 

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή  συνέχεια στην ομάδα του ΠΑΟΚ στο υπόλοιπο του Πρωταθλήματος».

No comments