Δημητρούλιας: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την ενέργεια των περισσότερων» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την ενέργεια των περισσότερων»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την ενέργεια των περισσότερων αθλητών του είναι ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, που έκανε ιδιαίτερη μνεία, μιλώντας στο greekhandball.com σχετικά με την εκτός έδρας νίκη (18-38) κόντρα στον Δούκα, στους νεαρούς, Μπαμπατζανίδη, Κοτσιώνη, Γιάντσα.

Δήλωσε: «Αν υπολογίσω τις πολλές σημαντικές ελλείψεις, την απώλεια του Λέμος από πολύ νωρίς (σ.σ. τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά του ματς), αλλά και τα αρνητικά στατιστικά μας στην θέση που πάντα έχουμε θετικό πρόσημο, δηλαδή στο δεξί ίντερ, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την ενέργεια των περισσότερων. 

Αργήσαμε να βρούμε το κατάλληλο σχήμα, που θα μάς έδινε τις άμυνες και τον ρυθμό, που θέλαμε. Σε αυτό συνέδραμε και ο Δούκας, μια νεανική ομάδα που όμως δουλεύει σωστά. Οι αθλητές του παρουσίασαν ποιοτικό χάντμπολ όσο ήταν φρέσκοι. 

Επόμενος στόχος μας και σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας μας για τους αγώνες με την Γκορένιε είναι το παιχνίδι της Τρίτης (06/04) κόντρα στον Διομήδη Άργους, ομάδα εκ των βασικών διεκδικητών των φετινών τελικών.

Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω στο Μπαμπατζανίδη, που αν και τα... άκουσε από εμένα στο προηγούμενο ματς, απέναντι στον Άρη Νίκαιας, σε αυτό το παιχνίδι εμφανίστηκε πολύ πιο έτοιμος και έπιασε ένα πολύ ''αντρικό'' ποσοστό. Θα ήθελα να αναφερθώ, ακόμα, και στους τους άλλους δύο νεαρούς μας, τον Κοτσιώνη και τον Γιάντσα και θα ήθελα να τους δώσω συγχαρητήρια για τον τρόπο που αγωνίστηκαν, για την σοβαρότητα και το καλώς εννοούμενο θράσος, που έχουν σε αυτά τα δύο τελευταία παιχνίδια».

No comments