Μπούνας: «Ελέγξαμε τον ρυθμό, η άμυνά μας λειτούργησε αρκετά καλά και η ευστοχία μας έδωσε την νίκη» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπούνας: «Ελέγξαμε τον ρυθμό, η άμυνά μας λειτούργησε αρκετά καλά και η ευστοχία μας έδωσε την νίκη»



Ο Δούκας ήλεγξε τον ρυθμό στην σημερινή (11/04) εκτός έδρας αναμέτρησή του (26-31) με αντίπαλο την Σαλαμίνα, λειτούργησε καλά ανασταλτικά και η επίθεσή του έδωσε την νίκη, τόνισε στο greekhandball.com ο προπονητής των Κυανόλευκων, Κωστής Μπούνας.

Ανέφερε: «Πρώτα απ' όλα, θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Χρήστο (σ.σ. Μπαλάσκας, τραυματίστηκε στο 25ο λεπτό), ελπίζουμε να έχει την λιγότερη δυνατή έκταση ο τραυματισμός του. 

Όσον αφορά στο παιχνίδι, προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό. Η άμυνά μας λειτούργησε αρκετά καλά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων και η ευστοχία στην επίθεση μας έδωσε την νίκη. 

Χαίρομαι που οι αθλητές μας εκτός της μεγάλης προσπάθειας που κάνουν στις προπονήσεις, έχουν ξεκινήσει να διαχειρίζονται και τις ειδικές καταστάσεις των αγώνων. Επίσης, θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα της Σαλαμίνας για την φετινή της προσπάθεια».

No comments