'' Η Ελλάδα βασάνισε την Γαλλία '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Η Ελλάδα βασάνισε την Γαλλία ''



Η Εθνική Σερβίας είναι έτοιμη για τον αγώνα με την Ελλάδα την Μεγάλη Πέμπτη στον Κορυδαλλό και ο αθλητής της Νεμάνια Ιλιτς δήλωσε : 

'' Παρακολουθήσαμε την Ελλάδα στον αγώνα ενάντια στη Γαλλία και μπορεί να ειπωθεί ότι βασάνισαν τους Γάλλους. Στα πενήντα  λεπτά υπήρχε διαφορά 3 έως 4 γκολ. Δεν ήταν αφελείς, έπαιξαν έξυπνα και  σημείωσαν πολλά γκολ. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι ο ίδιος αγώνας όπως ήταν στη Σερβία, οπότε πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι με μέγιστη προσοχή και ετοιμότητα, ώστε να πάρουμε δύο πόντους από την Ελλάδα ''.

Και ο συμπαίκτης του Μιχάϊλο Μάρσενιτς επεσήμανε : 

'' Ένα άλλο παιχνίδι μας περιμένει, το τελευταίο σε αυτά τα προκριματικά εναντίον της Ελλάδας, το οποίο σίγουρα δεν θα είναι το ίδιο όπως στον πρώτο αγώνα. Από αυτό που είδαμε από τον αγώνα με τη Γαλλία, ορισμένα πράγματα έχουν αλλάξει στο παιχνίδι τους, αλλά είναι σίγουρο ότι θα το πάρουμε στα σοβαρά, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο νομίζω ότι δεν θα έχουμε προβλήματα και θα κερδίσουμε. Εχουμε τις δυνατότητες ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας για νίκη ''.  

Ο αγώνας Ελλάδα - Σερβία βρίσκεται στο πρόγραμμα  ζωντανής μετάδοσης από τα κανάλια RTS 2 και Arena Sport 2 στη Σερβία.

Από τους παίκτες που είναι στην αποστολή της Εθνικής Σερβίας, μόνο 2 παίζουν σε ομάδες της πατρίδας τους, ο Νίκολιτς στην Βοϊβοντίνα και ο Μιλοσάβλιεβιτς στη Ζελέζνιτσαρ. 

Ολοι οι άλλοι, αγωνίζονται σε Ουγγαρία, Γερμανία, Πορτογαλία, Σκόπια, Κροατία και Γαλλία.

No comments