ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΧΕ- ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΧΕ- ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ


Σε αναδιάρθρωση προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (Ο.Χ.Ε.), μετά την παραίτηση του προέδρου Χαράλαμπου Πιλαφά.
Ο τελευταίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων υπέβαλε την παραίτηση του, από την θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας, μένοντας απλό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Μετά από ψηφοφορία, μεταξύ των μελών του Δ.Σ., την θέση του Προέδρου κατέλαβε, ο μέχρι πρότινος Α΄ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Παντελής Χατζηιωάννου.
Η μέχρι πρότινος Ειδική Γραμματέας Κυριακή Μπακουλοπούλου, εκλέχτηκε στην θέση της Α΄ Αντιπροέδρου, ενώ το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Δημήτρης Σταυρακάκης, στην θέση του
Ειδικού Γραμματέα.
Στη συνεδρίαση, συμμετείχαν 11 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ οι αποφάσεις στις ψηφοφορίες ήταν ομόφωνες.
Ο νέος Πρόεδρος –που είναι ο 9ος στην ιστορία της Ομοσπονδίας από το 1979- μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Αναλαμβάνω σε μία δύσκολη περίοδο. Ξέρω πως πρέπει να λειτουργήσουμε, αλλά κυρίως πρέπει να βρούμε τα άτομα τα οποία θα βοηθήσουν το άθλημα να σταθεί στα πόδα του και να πάει μπροστά. Ο στόχος την επόμενη τετραετία θα πρέπει να είναι το καλό του αθλήματος όποιος και να είναι ο πρόεδρος».

26 comments

Anonymous said...

9:05 ΤΟΝ κ. ΔΟΥΚΑ ΑΣΦΑΛΩΣ, ΜΑΚΡΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΟΝ ΒΙΤΖΗΛΑΙΟ.
ΦΑΓΑΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ,ΩΣ ΕΔΩ

Anonymous said...

O ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΔΟΥΚΑ ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΠΙΛΑΦΑΣ?

Anonymous said...

ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Anonymous said...

ΣΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ;; ΣΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ Ή ΣΤΟ ΜΟΥΣΑΚΑ ;

ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ,ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ

Anonymous said...

PANTELI, MPOREIS, AN S AFISEI O STELIOS..........

Anonymous said...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΤΕΣ

Anonymous said...

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΗ ΤΑΞΗ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ; ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Anonymous said...

mΜπραβο Παντελη τα καταφερες, 30 χρονια το παλευεις το ατιμο το προεδριλικι,παντα βρισκοταν καποιος κ σε ετρωγε στην στροφη αλλα τωρα... Κ ΠΡΟΕΔΡΕ ....μπραβο παντελω μπραβο, κ μην μας ξεχασεις τα δικα σου παιδια lolololol.

Anonymous said...

Παντελή ελπίζω η συμφωνία που έχεις κάνει με τον Αγγελούδη να σου δίνει την δυνατότητα να πάρεις τις πρωτοβουλίες που θέλεις στον βαθμό που μπορείς. Στο λέω γιατί πιστεύω στην ανυδιοτέλεια των προθέσεων σου. Συμβουλέψου και διάλεξε αυτούς που ξέρεις και πιστεύεις και προχώρα. Αλλιώς θα έχεις την τύχη των προηγούμενων δύο. Θα γραφτείς απλά στην ιστορία ως ακόμη ένας πρόεδρος.

Τους περισσότερους από τους πάνω μην τους ακούς γιατί λειτουργούν ως ανθρωποφάγοι για τον καθένα από τον χώρο...

Anonymous said...

O Pantelis einai apo tous polu ligous sto athlima pou to agapaei pragmatika kai exei ksodepsei k polla xrimata. Einai anthropos xoris idioteleia k mporei n allaksei tin kathodiki poreia tou handball arkei na kanei tis sostes epiloges k den akolouthisei tin poreia twn allwn pou to mono skopo eixan na kanoun politiki k na eksipiretisoun lamogia. Panteli proxora, eimaste mazi sou

Anonymous said...

καλη επιτυχια Παντελη!

Anonymous said...

Ο Παντελής στην καψούρα που είχε για την καρέκλα λειτούργησε στο παρελθόν απερίσκεπτα, μιλώντας αριστερά και δεξιά για αυτόνομη κάθοδο και άλλες ανοησίες. Χρεώθηκε και κάτι χαζά με Ελταουίλ για παγκόσμιο εφήβων και μπιτς που δεν το πήραμε και έφαγε πάγο. Ήρθε η ώρα του τελικά.

Δεν μαθαίνει όμως. Τα ίδια εδώ κι ένα μήνα που ήξερε ότι θα γίνει πρόεδρος. Γιατί αρχές Αυγούστου κανονίστηκε η μετάκληση του Πιλαφά στη ΓΓΑ και η αλλαγή προέδρου. Αλλά πάλι τα ίδια.

Πάρτο χαμπάρι. Ο Καρανάσος δεν "τρώγεται". Και πολύ περισσότερο από τον άνθρωπο του αθλήματος που έχει στοχεύσει τη θέση του. Αν δε μαθευτεί το όνομα θα πέσει χοντρό κράξιμο.

Anonymous said...

ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ; ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ; 'Η ΣΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ;

Anonymous said...

ΚΑΡΑΝΑΣΟ ΑΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ.ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ ΜΕ ΑΣΤΕΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΤΩΡΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ?

Anonymous said...

sssssssss ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΚΟΙΜΑΤΑΙ .
ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΦΑΜΕ ΠΕΙΝΕΡΛΙ, ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ

Anonymous said...

ΚΑΡΑΝΑΣΟ ΤΟΝ ΔΕΤΣΗ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ; ΝΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Anonymous said...

ASXETO ME TO THEMA ALLA TELIKA TA VRILISIA THA KATEVOUN STO PROTATHLIMA TIS A2? O KIDONAS XANION?

Anonymous said...

ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ;ΕΧΕΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΕ..

Anonymous said...

Τι κανουν αυτοι στο Άργος;
Πήραν κι άλλο παίκτη , έναν παικταρά 2 μέτρα Σκοπιανό διεθνή που παιζει και άμυνα.
Εδώ στη Βέροια και στη Θεσσαλονίκη στα φιλικά πέρασαν αέρα κέρδισαν εύκολα ΠΑΟΚ ΧΑΝΘ και Φίλιππο.
Μάλλον θα τα βρει σκούρα η ΑΕΚ την Κυριακή.

Anonymous said...

11.37 από Άργος είμαι αλλά δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα.Ίσως ήταν κάποιος υπό δοκιμή και τώρα που θα επιστρέψει η ομάδα υπάρξει κάποια ανακοίνωση.Πήγε καλά πάντως στα φιλικά αν και συνεχόμενα. 30-28 Δούκα ,30-28 ΠΑΟΚ ,28-16 ΧΑΝΘ ,με Φίλιππο δεν έμαθα μόνο πόσο ήρθε

Anonymous said...

Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ?? ΜΑΛΙΣΤΑ....
ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. Ο ΠΑΟΚ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ 20 ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ (ΧΩΡΙΣ ΤΣΑΚΙΡΗ,ΞΕΝΟ) ΚΑΙ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ΛΟΓΩ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΑΕΚ & 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.
ΕΥΚΟΛΑ ?? ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...

Anonymous said...

Ε εντάξει το εύκολα ή δύσκολα δεν έχει σημασία.Ο διομήδης ετοιμάζεται για δύο σημαντικά παιχνίδια και λογικό είναι να μοντάρει την ομάδα που θα παίξει ,ο παοκ είανι σε άλλη φάση προετοιμασίας. Πάντως ο φίλος από Βέροια είχε δίκιο.Μόλις ανακοινώθηκε η απόκτηση του Mite Karaivanov 28 χρονών

Anonymous said...

ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ -ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ- ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΒΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΔΙΑΤΗΤΕΣ-ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ . ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Κ Α Ν Ε Ν Α Σ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ 5 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΟΛΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!

Anonymous said...

ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ; ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ;

Anonymous said...

ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ, ΡΕ ΠΟΙΟς ΠΑΝΤΕΛΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΑΛΛΟΥ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η Ν ΙΩΝΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ;;;ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΩ....

Anonymous said...

ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ .

ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΓΚΑΝΙΑΝ , ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΛΑΣΕ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ ΦΟΡΚΑΣΤ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΕ ΤΡΑΙΚΑΣΤ.

ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΕΣΤΟΥ ΤΗΝ ΜΕ ΠΑΡΟΛΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ , ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΙΚΑΣΤ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ.

ΠΑΙΞΤΟΥ ΠΑΡΟΛΙ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ