Ωρα Ελλάδας ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ωρα Ελλάδας !



 

Τις πιθανότητες της να  διεκδικήσει την πρόκριση στα τελικά του ΕURO 2022 θα υποστηρίξει την Μεγάλη Πέμπτη (15:00-ΕΡΤSPORTS) η Εθνική Ανδρών που υποδέχεται στο ΔΑΚ Κορυδαλλού την Σερβία.

Οι «Πλάβι» πήραν τρείς πόντους στα ματς με την Γαλλία και σιγούρεψαν την πρόκριση, αλλά και την πρωτιά του ομίλου από τον Ιανουάριο.

Η 16άδα της Εθνικής ομάδας έχει δύο αλλαγές σε σχέση με την Γαλλία, αφού στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κωστακίδης και Δομπρής, ενώ έμειναν εκτός οι Tσίλης, Κρητικός, Παπάζογλου, Μπόσκος και Καλόμοιρος.

Η σύνθεση της Ελλάδας για το αυριανό ματς : Κεδέρης, Αραμπατζής, Τζηράς, Παπαδιονυσίου, Αραπακόπουλος, Δομπρής, Μυλωνάς, Νικολαϊδης, Κοτανίδης, Κανδύλας, Καραμπουρνιώτης, Μωραϊτης Κωστακίδης, Μάλλιος, Μπουκοβίνας, Ηλιόπουλος.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Αρβανίτης σχολίασε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και το αυριανό. Στην έδρα μας έχουμε δικαίωμα να συζητάμε ότι μπορούμε να πάρουμε πράγματα από αυτό το ματς. Η εικόνα μας χθες με την Γαλλία ήταν αξιοπρεπής. Είμαστε αρκετά καλά. Πρέπει να διορθώσουμε την αμυντική μας λειτουργία, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς από το ματς που υπάρχει πιθανότητα να μας οδηγήσουν στην πρόκριση»


Πρόγραμμα- Αποτελέσματα της Εθνικής Ανδρών

Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Ελλάδα- Γαλλία 31-40

Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

ΔΑΚ Κορυδαλλού 15:00 Ελλάδα- Σερβία (ΕΡΤSPORTS)

Κυριακή του Πάσχα 2 Μαΐου 2021

Κρετέιγ 19:00, Γαλλία- Ελλάδα (ΕΗFTV)


Η βαθμολογία του 1ου προκριματικού ομίλου

1. Σερβία 9 (5 αγώνες)

2. Γαλλία 7 (5 αγώνες)

3. Ελλάδα 4 (4 αγώνες)

4. Βέλγιο 0 (6 αγώνες)

*Το Βέλγιο έχει αποχωρήσει από την διοργάνωση

No comments