Οι δηλώσεις του προπονητή και παικτών της Εθνική Γαλλίας για το χθεσινό (27/04) ματς κόντρα στην Γαλανόλευκη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι δηλώσεις του προπονητή και παικτών της Εθνική Γαλλίας για το χθεσινό (27/04) ματς κόντρα στην Γαλανόλευκη



Στην ιστοσελίδα της γαλλικής Ομοσπονδίας χάντμπολ φιλοξενήθηκαν σήμερα (28/04) δηλώσεις του προπονητή των Τρικολόρ, καθώς επίσης και τριών παικτών, σχετικά με την χθεσινή (27/04) νίκη (31-40) της ομάδας με αντίπαλο την Εθνική Ελλάδας. Το greekhandball.com μετέφρασε μέρος αυτών.


Γκιγιέρμ Ζιλέ (προπονητής): «Πρώτος στόχος ήταν να πάρουμε μια πειστική νίκη. Η διαδικασία προετοιμασίας γι' αυτό το ματς ήταν ιδιαίτερη και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Κυριαρχήσαμε, αλλά χωρίς να... σβήσουμε την ελληνική ομάδα. Έμειναν περισσότερο απ' ό,τι θα έπρεπε κοντά στο σκορ».


Μίκαελ Γκουιγκού: «Ό,τι κάναμε αμυντικά, δεν είναι ό,τι θέλουμε να κάνουμε γενικά. Θα έπρεπε να νικήσουμε 40-25 και όχι 40-31, αυτό είναι ανεπαρκές, αλλά νικήσαμε. Κάποιοι παίκτες μας είχαν αγώνες δύο ημέρες πριν, οπότε είμαστε ευχαριστημένοι με την νίκη». 


Λούντοβιτς Φάμπρεγκας: «Πήραμε αυτό που θέλαμε, δηλαδή την νίκη, αν και δεν πήγαν όλα όπως ακριβώς επιθυμούσαμε. Πετύχαμε 40 γκολ, τα οποία είναι πολλά, ειδικά εκτός έδρας, όμως δεν είχαμε υψηλή απόδοση, ούτε πολύ επιθετικότητα, στο αμυντικό σκέλος. Θα παίξουμε, για να νικήσουμε, στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα, όπως πάντα».


Ντίκα Μεμ: «Ήταν ένα επιθετικό παιχνίδι για αμφότερες τις ομάδες. Δεν είχαμε τον χρόνο, ώστε να προπονηθούμε όλοι μαζί και να πετύχουμε αυτοματισμούς, αλλά δεν θέλουμε να κρυφτούμε πίσω από αυτό το γεγονός. Έχουμε ποιοτική ομάδα, με βάθος στον πάγκο και γι' αυτό δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το ότι παίζουμε πολλά ματς, αν και αυτό δεν είναι εύκολο. Όλοι είμαστε κάπως κουρασμένοι, αλλά ο στόχος, όταν ενσωματώνεσαι στην Εθνική Γαλλίας, είναι να νικάς σε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορείς».

No comments