Στην Νέα Φιλαδέλφεια θα φιλοξενηθεί αύριο (03/04) η Σαλαμίνα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην Νέα Φιλαδέλφεια θα φιλοξενηθεί αύριο (03/04) η Σαλαμίνα

Η Σαλαμίνα θα φιλοξενηθεί αύριο (03/04, 19:00) στην Νέα Φιλαδέλφεια από τον Ιωνικό (10η αγωνιστική), με στόχο να αποσπάσει τον πρώτο ή τους πρώτους βαθμούς της στην Handball Premier. Οι νησιώτες, που παραμένουν ουραγοί στον 1ο όμιλο, δίχως μάλιστα πόντο, θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στον δεύτερο γύρο της Α' φάσης του Πρωταθλήματος, σε αντίθεση με τον Ιωνικό, που ηττήθηκε εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική (9η) από τον Δούκα (27-25).

Ο αθλητής της Σαλαμίνας, Νίκος Χιώτης (41 ετών πίβοτ), δήλωσε στο greekhandball.com: «Μπορεί να μην είναι ένα παιχνίδι βαθμολογικού ενδιαφέροντος, όμως σίγουρα είναι ένα παιχνίδι εμπειριών, που θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους αθλητές μας να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Υπό άλλες συνθήκες θα λέγαμε ότι έχουμε προετοιμαστεί να αντιμετωπίσουμε τον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας, αλλά διστυχώς με όλα όσα έχουν συμβεί αυτό που λέμε είναι ότι προσπαθούμε να είμαστε σ' ένα ικανοποιητικό αθλητικό και σωματικό επίπεδο, για να μην τραυματιστούμε. Ήδη έχουμε αρχίσει να κοιτάμε την νέα σεζόν και πώς θα μπορέσουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Καλή τύχη και στις δυο ομάδες και ευχή μου είναι να βγούμε από το γήπεδο ''αλώβητοι''».

Απών θα είναι, για προσωπικούς λόγους, ο Παπαδόπουλος, ο οποίος ωστόσο αναμένεται να είναι ξανά διαθέσιμος στην επόμενη αγωνιστική.

No comments