Pregame: ΑΕΚ - Άρης Νίκαιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΑΕΚ - Άρης Νίκαιας

ΑΕΚ και Άρης Νίκαιας θα αγωνιστούν για πρώτη φορά, στο Πρωτάθλημα, μετά από την απόφαση για επιστροφή στην δράση. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν αύριο (31/03, 19:00), στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του εξ αναβολής αγώνα (σ.σ. λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ΑΕΚ) της 9ης στροφής (1ος όμιλος) της Handball Premier.

Ο αθλητής της Ένωσης, Ανδρέας Αραπακόπουλος (27χρονος πίβοτ), δήλωσε στο greekhandball.com: «Είναι το πρώτο παιχνίδι για εμάς, μετά από την επανεκκίνηση. Τόσο καιρό βρισκόμαστε, κυρίως, σε διαδικασία προπονήσεων και βεβαίως ευρωπαϊκών αναμετρήσεων. Η επιστροφή στις υποχρεώσεις για το Πρωτάθλημα θα μας βοηθήσει στην προσπάθεια, που καταβάλλουμε για διάκριση στην Ευρώπη. Παρ' όλα αυτά, είναι αυτονόητο ότι  στοχεύουμε και στο νταμπλ. Είναι πολύ σημαντικό ότι το Πρωτάθλημα ξεκίνησε και πάλι και εύχομαι όλοι να είμαστε υγιείς και ασφαλείς. Ελπίζω, ακόμα, να προετοιμάσουμε προοδευτικά ένα καλύτερο Πρωτάθλημα ενόψει της επόμενης σεζόν».

Εκτός πλάνου του τεχνικού των Κιτρινόμαυρων, Δημήτρη Δημητρούλια, είναι οι τραυματίες, Ουγκάλντε, Πλάθα. Χρόνος συμμετοχής αναμένεται να δοθεί, επιπλέον, σε νεαρούς αθλητές.

Από την άλλη, ο παίκτης του Άρη, Κώστας Βλάχος (20χρονος πίβοτ), σχολίασε στην ιστοσελίδα μας: «Είναι ένας αγώνας με διάφορα δυναμικής μεταξύ των δύο ομάδων. Έχουμε διαφορετικούς στόχους από την ΑΕΚ, αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε ρυθμό για τα παιχνίδια, που ακολουθούν».

Τραυματίες (προσαγωγός) είναι οι Ταβλαρίδης, Κοκκοράκης, ενώ θα προφυλαχθεί ο Γιώργος Μελετάκος, ο οποίος χτύπησε την περασμένη εβδομάδα σε σύγκρουσή του με τον Βλάχο, κατά την διάρκεια εσωτερικού διπλού και έκανε τρία ράμματα στο ζυγωματικό. Το κενό του πρόκειται να καλύψει ο πρώτος αρχηγός της ομάδας, Μαλανδρένιας. Παράλληλα, ο γεννημένος το 2004 (μαθητής δευτέρας Λυκείου), αριστερός εξτρέμ, Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, ο οποίος προέρχεται από τα «σπλάχνα» του Άρη, αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στην μεγάλη κατηγορία.

No comments