Απομακρύνεται το EURO 2022 για την Εθνική Ανδρών της Ελλάδας (vids) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Απομακρύνεται το EURO 2022 για την Εθνική Ανδρών της Ελλάδας (vids)


Απομακρύνεται το EURO 2022 για την Εθνική Ανδρών της Ελλάδας, αφού τα αποτελέσματα των άλλων ομίλων δεν ευνοούν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που ελπίζει -και πλέον διατηρεί ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης- να βρεθεί στην τελική φάση της μεγάλης ευρωπαϊκής διοργάνωσης ως μία από τις καλύτερες τρίτες ομάδες των γκρουπ. 

Η Γαλανόλευκη πρέπει, πλέον, να κατακτήσει 3 βαθμούς σε δύο εναπομείναντα παιχνίδια κόντρα στην πρωτοπόρο του 1ου ομίλου Σερβία και στην Γαλλία, που βρίσκεται στην δεύτερη θέση, γεγονός εξαιρετικά δύσκολο. Η Εθνική μας έχει ήδη καταλάβει την 3η θέση, αφού το Βέλγιο αποσύρθηκε και τερμάτισε έτσι στην 4η και τελευταία θέση του γκρουπ. 

Οι πιθανότητες της Εθνικής μας μειώθηκαν δραματικά έπειτα από τα αποτελέσματα των εξής τριών χθεσινών (14/03) παιχνιδιών: Πολωνία - Ολλανδία 26-27, Ρουμανία - Κόσοβο 25-30, Βοσνία/Ερζεγοβίνη - Αυστρία 27-21. Οι όμιλοι από τους οποίους φαίνεται πως θα προκύψουν οι καλύτεροι 3οι, που θα προκριθούν στην τελική φάση του EURO, φαίνεται πως είναι ο 2ος (Γερμανία, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Εσθονία, Αυστρία), ο 3ος (Ρωσία, Ουκρανία, Τσεχία, Ν. Φερόε), ο 5ος (Σλοβενία, Ολλανδία, Πολωνία, Τουρκία) και ο 8ος (Σουηδία, Ρουμανία, Κόσοβο, Μαυροβούνιο).


Ρουμανία - Κόσοβο 


Πολωνία - Ολλανδία

No comments