Ποιός θα είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας στην ΟΧΕ...Οι πληροφορίες για τις θέσεις του Δ.Σ. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ποιός θα είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας στην ΟΧΕ...Οι πληροφορίες για τις θέσεις του Δ.Σ.

 


Μετά από την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας στην ΟΧΕ, ακολουθεί το στάδιο της συγκρότησης σε σώμα της νέας Διοίκησης της Ομοσπονδίας, με την διάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Βεβαιότητα δεν υπάρχει, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του greekhandball.com,  δεν θα πρέπει να προκαλέσει έκπληξη η ανάδειξη του Τάσου Χειβιδόπουλου ως Γενικού Γραμματέα της ΟΧΕ.

Ο κ. Χειβιδόπουλος ήταν μέλος του Δ.Σ.  και Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων.

Ως Αντιπρόεδρος Α΄ φαίνεται ότι το πιθανότερο είναι ότι θα συνεχίσει ο Στέφανος Σταμούλης.

Η θέση του Αντιπροέδρου Β΄ , εξ ορισμού, καταλήγει σε σύμβουλο προερχόμενο από την περιφέρεια και εκτιμάται ότι τα σχετικά καθήκοντα θα ανατεθούν στον Γιώργο Φύκατα που διαδέχεται εν προκειμένω τον Κώστα Σπυρόπουλο.

Ταμίας αναμένεται ότι θα παραμείνει ο Θανάσης Μανδάς.

Αλλαγές είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν στη σύνθεση των Επιτροπών ( τουλάχιστον στις περισσότερες από τις 11 ) και ειδικά σε εκείνες των Πρωταθλημάτων, Ανάπτυξης  και Εθνικών ομάδων.

Ειδικά μάλιστα στις Επιτροπές Ανάπτυξης και Εθνικών ομάδων, που είναι Επιτροπές αιχμής, συχνών τριβών και ζωτικού χαρακτήρα, εκτιμάται ότι είναι ζητούμενο οι διαφοροποιήσεις σε πρόσωπα, στην προσπάθεια ενίσχυσης και περαιτέρω υποστήριξης του έργου τους, ώστε να παράξουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις τωρινές, ιδιαίτερες και άκρως απαιτητικές συνθήκες. 

   

No comments