Πολύδωρος: «Να συνεχιστεί το Πρωτάθλημα πάση θυσία» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πολύδωρος: «Να συνεχιστεί το Πρωτάθλημα πάση θυσία»

Το Πρωτάθλημα της Handball Premier θα πρέπει να συνεχιστεί, έστω και με κάποιες τροποποιήσεις, πάση θυσία, δήλωσε στο greekhandball.com ο αθλητής της Δράμας, Έκτορας Πολύδωρος. Ο 25χρονος πίβοτ τόνισε, επιπλέον, ότι το χάντμπολ θα πρέπει να παραμείνει ενεργό.

Επεσήμανε: «Είναι επιβεβλημένο να επανεκκινήσει το Πρωτάθλημα της Handball Premier, αφού τα επιδημιολογικά δεδομένα, μέσω μιας υγειονομικής και όχι μόνο κρίσης, δεν είναι εναντίον του αθλήματος. Τα μέτρα τηρούνται στο έπακρο και όλοι μας είμαστε διπλά προσεκτικοί (εντός και εκτός γηπέδων), για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τα όνειρά μας. Είναι καταστροφικό για τους αθλητές, αλλά και για το προϊόν (χάντμπολ) να είμαστε συνεχώς στο... on-off. Αυτό εγκυμονεί πολλούς κινδύνους, για παράδειγμα τραυματισμούς. 

Περιμένουμε έστω και την ύστατη στιγμή, η Πολιτεία και κάθε αρμόδιος φορέας να λάβουν αποφάσεις, οι οποίες θα μας μας κρατήσουν ενεργούς σε μια χώρα, που διαρκώς βυθίζεται στην αδράνεια. Το Πρωτάθλημα θα πρέπει να συνεχιστεί πάση θυσία, έστω και με κάποιες τροποποιήσεις». 

No comments