Πολυτιμότερος του ΠΑΟΚ ο Γκιγκόφ στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του κόντρα στον Αερωπό Έδεσσας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πολυτιμότερος του ΠΑΟΚ ο Γκιγκόφ στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του κόντρα στον Αερωπό Έδεσσας



Πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε, αναδείχθηκε ο αθλητής του τμήματος χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, Βίκτορ Γκιγκόφ, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου του Βορρά πραγματοποίησε 56% στις αποκρούσεις (9/16) στην εκτός έδρας νίκη (19-27) των Θεσσαλονικέων επί του Αερωπού Έδεσσας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Handball Premier. 

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ σχολίασε στο acpaok.gr: «Μετά την διακοπή του Πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας, είμαι χαρούμενος που επιστρέψαμε στο γήπεδο με μία εκτός έδρας νίκη. Ο Αερωπός είναι μία πολύ καλή ομάδα, ειδικά όταν αγωνίζεται στην έδρα του, και αυτός ήταν ο λόγος που μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο. Δώσαμε τα πάντα στο γήπεδο, ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας, και έτσι ήρθε η νίκη. Είμαι ικανοποιημένος για την ατομική διάκριση, ευχαριστώ όσους με ψήφισαν. Όπως επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους παλέψαμε μαζί για να έρθει αυτή η εκτός έδρας σημαντική νίκη. Συνεχίζουμε με περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον!».

No comments