Μεσσήνης: «Μειονέκτημα ότι είμαστε η μόνη από τις τέσσερις ομάδες του ομίλου μας που δεν είχαμε αγωνιστική δραστηριότητα το τελευταίο τετράμηνο» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεσσήνης: «Μειονέκτημα ότι είμαστε η μόνη από τις τέσσερις ομάδες του ομίλου μας που δεν είχαμε αγωνιστική δραστηριότητα το τελευταίο τετράμηνο»



Τα μονοήμερα καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Γυναικών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκαν και ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Παναγιώτης Μεσσήνης, τόνισε ότι αποτελεί μειονέκτημα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το γεγονός πως είναι το μόνο από τις τέσσερις ομάδες του ομίλου που οι παίκτριές του δεν ήταν ενεργές το τελευταίο τετράμηνο, με εξαίρεση εκείνες του ΠΑΟΚ.


Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΟΧΕ:


''Ολοκληρώθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τα πρώτα μονοήμερα καμπ της Εθνικής Γυναικών στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τον 2ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στα Σκόπια 19-21 Μαρτίου, όπου και θα αντιμετωπίσει Βόρεια Μακεδονία, Λιθουανία και Ισλανδία.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Παναγιώτης Μεσσήνης δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: «Έστω και τον Μάρτιο που ξεκινήσαμε τα μονοήμερα καμπ είναι σημαντικό, ενόψει του στόχου μας που είναι τα προκριματικά του Παγκοσμίου. Είχαμε προγραμματίσει προπονήσεις καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν, αλλά λόγω της πανδημίας δεν καταφέραμε να υλοποιήσουμε τον προγραμματισμό μας. Είμαστε η μόνη από τις τέσσερις ομάδες του ομίλου μας που δεν είχαμε αγωνιστική δραστηριότητα το τελευταίο τετράμηνο και αυτό είναι ένα μειονέκτημα το οποίο προσπαθούμε να το καλύψουμε με πολλή δουλειά. Οι κοπέλες εκτός από την προπονητική διαδικασία, μελετούν και τις αντίπαλες μέσω του σκάουτινγκ που έχουμε κάνει. Είμαι ενθουσιασμένος από την όρεξη που έχουν δείξει οι αθλήτριες. Επίσης είναι πολύ θετικό που ξεκίνησε έστω και μετά από μεγάλη απραξία το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έφτασε έως τα προημιτελικά του EHF Cup και έτσι οι αθλήτριες του βρίσκονται σε καλή κατάσταση και έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Με την ευκαιρία θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ, στην διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και τις αθλήτριες για την εξαιρετική πορεία τους»''.

No comments