Οκτώ κρούσματα κορονοϊού στον Δούκα - Αναβάλλεται και το προσεχές ματς της ομάδας κόντρα στον Ιωνικό Ν.Φ. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οκτώ κρούσματα κορονοϊού στον Δούκα - Αναβάλλεται και το προσεχές ματς της ομάδας κόντρα στον Ιωνικό Ν.Φ.

Οκτώ συνολικά κρούσματα κορονοϊού έχουν εντοπιστεί στην ομάδα του Δούκα. Αυτό έχει ως συνέπεια το σύνολο των Εκπαιδευτηρίων να μην δύναται να αγωνιστεί ούτε στο προσεχές παιχνίδι με αντίπαλο τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, στο «Δαΐς».

Η εκτός έδρας αναμέτρηση των Κυανόλευκων, κόντρα στον Διομήδη Άργους, που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο (27/02) αναβλήθηκε και για ένα ακόμα παιχνίδι τους η αναβολή είναι η μόνη επιλογή. Το γεγονός αυτό έχει βέβαια αντίκτυπο και στον Ιωνικό, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική είχε ρεπό και τώρα επίσης δεν θα αγωνιστεί. 

Τις επόμενες ημέρες οι παίκτες του Δούκα θα υποβληθούν εκ νέου σε τεστ Covid-19 και τα αποτελέσματά τους θα καθορίσουν και τις επόμενες κινήσεις.

Στις σκέψεις των υπεύθυνων των Κυανόλευκων είναι να αιτηθούν στην ΟΧΕ να δοθεί στην ομάδα ένα εύλογο χρονικό διάστημα, για να πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία, πριν επανέλθει στους επίσημους αγωνιστικούς ρυθμούς.

No comments