Γυναικείο χάντμπολ από την ΑΕΚ ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γυναικείο χάντμπολ από την ΑΕΚ !

 


Την δημιουργία τμήματος Γυναικείου Χάντμπολ ανακοίνωσε η ΑΕΚ που προχωρά στο σχεδιασμό του τμήματος σε επίπεδο Ακαδημίας και ομάδων Κορασίδων και Νεανίδων, που θα λάβουν μέρος στα Πρωταθλήματα της ΕΣΧΑ, με στόχο σε λίγα χρόνια να εκπροσωπείται ο Σύλλογος και σε επίπεδο Γυναικών στην κορυφαία κατηγορία της ελληνικής χειροσφαίρισης.Γυναικ

Υπεύθυνη των τμημάτων Κορασίδων και Νεανίδων αναλαμβάνει η κα. Κατερίνα Αυγέρη και Προπονητής των τμημάτων ο κ. Κώστας Κότσιρας.

Παράλληλα, θα δημιουργηθούν “πυρήνες” Παγκορασίδων και Μίνι σε Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα.

Έδρα του τμήματος θα είναι η αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Αλέξης Αλεξίου, δήλωσε στο aek.gr: “Συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε, συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε. Η ΑΕΚ πλέον έχει εκπροσώπηση και στο γυναικείο χάντμπολ. Πιστοί στις αξίες και τα ιδανικά μας, προχωράμε με το χτίσιμο μίας γερής βάσης, χωρίς να μας απασχολεί η πρόσκαιρη και εύκολη επιτυχία. Βήμα-βήμα θα πετύχουμε τους στόχους μας σε άλλο ένα τμήμα, σε ένα ακόμη σπορ που έχει αγκαλιάσει ο κόσμος της ΑΕΚ“.

Ο Α’ Αντιπρόεδρος του Συλλόγου και Διοικητικός Υπεύθυνος και Χρηματοδότης των τμημάτων Χάντμπολ του Συλλόγου, κ. Σταμάτης Παπασταμάτης, δήλωσε για την ιστορική αυτή στιγμή: “Η προσπάθεια της Διοίκησης της ΑΕΚ συνεχίζεται με βήματα μπροστά. Η κυριαρχία στο χάντμπολ σε επίπεδο Ανδρών και Ακαδημιών μας δημιουργεί όρεξη και όραμα για τη δημιουργία αντίστοιχης δυναμικής ομάδας και στο Γυναικείο Χάντμπολ. Φυσικά, δεν επιθυμούμε μια ομάδα χωρίς μέλλον. Για αυτό ξεκινάμε από τις βάσεις, από τα σπλάχνα της ΑΕΚ με τη δημιουργία πρότυπης Ακαδημίας που οι αθλήτριες με τα χρόνια θα εκπροσωπήσουν το Σύλλογο στο υψηλότερο επίπεδο με ένα στόχο: την κορυφή“.

No comments