Οι σκέψεις να μην «κατέβει» η Εθνική Βελγίου στα ματς των προκριματικών του EURO 2022 ευνοούν την Εθνική Ανδρών της Ελλάδας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι σκέψεις να μην «κατέβει» η Εθνική Βελγίου στα ματς των προκριματικών του EURO 2022 ευνοούν την Εθνική Ανδρών της Ελλάδας


Ευνοϊκές, για την Εθνική Ανδρών της Ελλάδας, πληροφορίες έρχονται από το Βέλγιο, καθώς ακούγεται έντονα πως η αντίστοιχη Εθνική ομάδα της χώρας είναι πιθανό να μην παρουσιαστεί στα παιχνίδια για τα προκριματικά του EURO 2022, λόγω της δυσμενούς κατάστασης, που κυριαρχεί στο Βέλγιο και των επακόλουθων περιορισμών, εξαιτίας του Covid-19.

Το Βέλγιο μετέχει στον 1ο όμιλο της 2ης προκριματικής φάσης της διοργάνωσης, όπως και η Εθνική μας ομάδα. Την 4άδα συμπληρώνουν η Σερβία και η Γαλλία. Με εξαίρεση το Βέλγιο, οι υπόλοιπες 3 ομάδες έχουν ήδη αγωνιστεί τουλάχιστον 1 φορά. Στα μέσα Δεκεμβρίου, επιπλέον, είχαν αναβληθεί τα παιχνίδια της Εθνικής Βελγίου, συμπεριλαμβανομένων εκείνων κόντρα στην Γαλανόλευκη. Ωστόσο, ακόμα δεν έχουν οριστεί. 

Εάν τελικά η Εθνική Βελγίου δεν παρουσιαστεί στις αναμετρήσεις, τότε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα καταλάβει σίγουρα την 3η θέση, καθώς το Βέλγιο θα τερματίσει στην τελευταία. Τίποτα, ωστόσο, δεν θα πρέπει να θεωρείται ακόμα δεδομένο. 

Παρακάτω ακολουθούν τα προγραμματισμένα ματς της Εθνικής μας, καθώς και ο πίνακας της βαθμολογίας του ομίλου:


Ελλάδα - Γαλλία (27/04)

Ελλάδα - Σερβία (29/04)

Γαλλία - Ελλάδα (02/05)


No comments