Δημητρούλιας: «Αυτά είναι τα στοιχεία που θα μας δώσουν την πρόκριση» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: «Αυτά είναι τα στοιχεία που θα μας δώσουν την πρόκριση»



To σημαντικότερο για την ΑΕΚ, κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της, ενόψει του αυριανού (21/02) μεγάλου αγώνα κόντρα στην CSM Βουκουρεστίου, ήταν να επανέλθει η ηρεμία και να αναλυθούν τα αίτια της εκτός έδρας ήττας (28-23) από την αντίπαλο, σύμφωνα με τον προπονητή της Ένωσης, Δημήτρη Δημητρούλια, που πρόσθεσε επιπλέον ότι ο ρυθμός, η διάρκεια και η τακτική πειθαρχία είναι τα στοιχεία, τα οποία μπορούν να δώσουν την πρόκριση στην αθηναϊκή ομάδα. 

Ο ίδιος δήλωσε στο aek.gr: «H CSM είναι μία ομάδα που απαρτίζεται από πολύ έμπειρους παίκτες και αγωνίζεται σ' ένα πολύ ισχυρό Πρωτάθλημα, όμως εμείς δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας στο πρώτο αγώνα. Εκτιμώ ότι εμείς καθορίσαμε περισσότερο την έκβαση του αγώνα, παρά η καλή απόδοση του αντιπάλου. Και το ίδιο εκτιμώ ότι θα συμβεί αύριο. 

Για εμένα το σημαντικότερο ήταν να ηρεμήσουμε και να κατανοήσουμε τι συνέβη την περασμένη Κυριακή, γιατί αυτό θα είναι και ο οδηγός μας για το τι πρέπει να κάνουμε αύριο. Η ομάδα μπήκε σε μία υγιώς εννοούμενη εσωστρέφεια κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας και δουλέψαμε τακτικά και πνευματικά την προσέγγιση αυτού το αγώνα. Ο ρυθμός, η διάρκεια και η τακτική πειθαρχία, είναι τα στοιχεία που εφόσον καταθέσουμε επαρκώς θα μας δώσουν την πρόκριση».

No comments