Βαλαβάνης: «Θα πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας, για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και να βρούμε, επίσης, ρυθμό» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βαλαβάνης: «Θα πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας, για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και να βρούμε, επίσης, ρυθμό»

Τον πλήρη έλεγχο σε όλη την διάρκεια του εντός έδρας ματς (26-23) με αντίπαλο τον Φαίακα Κέρκυρας είχε η Δράμα, τόνισε ο προπονητής της, Σάκης Βαλαβάνης, στο greekhandball.com. Πρόσθεσε, επιπλέον, ότι οι Δραμινοί θα πρέπει να βελτιώσουν την εικόνα τους, ώστε να είναι πιο ανταγωνιστικοί στην συνέχεια και παράλληλα θα πρέπει να βρουν ρυθμό.

Δήλωσε: «Πρώτα απ' όλα, είναι πολύ ωραία η αίσθηση να βρισκόμαστε ξανά στο γήπεδο για αγωνιστικές υποχρεώσεις. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επάνοδο σε όλες τις ομάδες και μακριά από τραυματισμούς. 

Σίγουρα ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, καθώς είχαμε μεγάλη απραξία και αυτό φάνηκε τόσο στα αβίαστα λάθη, όσο και στα χαμένα σουτ. Είχαμε τον πλήρη έλεγχο σε όλη την διάρκεια του ματς και καταφέραμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς. Συγχαρητήρια στην αξιόμαχη ομάδα της Κέρκυρας για την εμφάνιση. Από την πλευρά μας, πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας, αν θέλουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στην συνέχεια και πιστεύω ότι αυτή η βελτίωση και η εύρεση του ρυθμού θα έρθει μέσα από τους αγώνες».

No comments