Χαντέλης: «Η ατελείωτη ψυχοφθόρα αναμονή έλαβε τέλος - Ανυπομονησία για την στιγμή που θα αγωνιστούμε και πάλι» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χαντέλης: «Η ατελείωτη ψυχοφθόρα αναμονή έλαβε τέλος - Ανυπομονησία για την στιγμή που θα αγωνιστούμε και πάλι»



Η ατέλειωτη ψυχοφθόρα αναμονή έλαβε τέλος και όλοι αναμένουν με ανυπομονησία την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης, επεσήμανε ο αρχηγός του Διομήδη Άργους, Γιάννης Χαντέλης, σε δηλώσεις του για λογαριασμό της σελίδας των «Λύκων» στο Facebook.

Ο 27χρονος αριστερός ίντερ δήλωσε: «Επιτέλους η ατέλειωτη ψυχοφθόρα αναμονή έλαβε τέλος. Από την ημέρα της επανέναρξης των προπονήσεων όλοι μας περιμέναμε με ανυπομονησία την στιγμή που θα αγωνιστούμε και πάλι. Ακολουθήσαμε πιστά τα πλάνα του προπονητή μας όλον αυτόν τον καιρό και με ιδιαίτερη προσοχή και τήρηση όλων των απαιτούμενων κανόνων ασφαλείας έχουμε φτάσει σ' ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο, το οποίο και θα βελτιώνεται με κάθε αγώνα. 

Ευχή όλων μας είναι να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην έχουμε πλέον άλλες διακοπές, ώστε σύντομα να μπορέσουμε να αποκτήσουμε και τον επιθυμητό αγωνιστικό ρυθμό. Θα θέλαμε η επάνοδος στο γήπεδο να συνοδευτεί και από την παρουσία των φιλάθλων μας, αλλά δυστυχώς αυτό ακόμα δεν είναι εφικτό. Μας έχει λείψει η φυσική τους παρουσία και η βοήθειά τους, αλλά είμαστε βέβαιοι πως θα έχουμε και πάλι την θετική τους σκέψη δίπλα μας. 

Ώρα για χάντμπολ λοιπόν. Καλή αρχή να έχουμε με υγεία και ασφάλεια!».

No comments