ΣΥΔΧΕΒΕ: «Στηρίζουμε κάθε απόφαση των μελών μας για συμμετοχή ή όχι στους αγώνες υπό τις συνθήκες που επέβαλε η ΟΧΕ, λόγω της μείωσης - Ενάντια σε κάθε προσπάθεια καθιέρωσης τέτοιων πολιτικών στο μέλλον» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΣΥΔΧΕΒΕ: «Στηρίζουμε κάθε απόφαση των μελών μας για συμμετοχή ή όχι στους αγώνες υπό τις συνθήκες που επέβαλε η ΟΧΕ, λόγω της μείωσης - Ενάντια σε κάθε προσπάθεια καθιέρωσης τέτοιων πολιτικών στο μέλλον»



Επιστολή, αναφορικά με την απόφαση της ελληνικής Ομοσπονδίας για μείωση 20% στις αμοιβές διαιτητών, κριτών και παρατηρητών (δείτε εδώ), συνέταξε με αποδέκτη την ΟΧΕ ο Σύνδεσμος Διαιτητών Χειροσφαίρισης Βορείου Ελλάδας (ΣΥΔΧΕΒΕ). 

Σε αυτή αναφέρεται:

    " Κύριε πρόεδρε,

    Μετά από την πρόσκληση σας για τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους των συνδέσμων διαιτητών, κριτών και της ΚΕΔ, μας ανακοινώθηκε από εσάς πως η ομοσπονδία μετά από πιέσεις των σωματείων, αποφάσισε και εφαρμόζει μείωση 20% στις αποζημιώσεις των διαιτητών, παρατηρητών και κριτών στους αγώνες της Handball Premier και Α1 γυναικών μέχρι το τέλος αυτής της αγωνιστικής χρονιάς.

    Σαν αναπόσπαστο κομμάτι του αθλήματος, το σώμα των διαιτητών, συμπεριλαμβανομένου και του ΣΥ.Δ.ΧΕ.Β.Ε., δε θα μπορούσε να μείνει ανάλγητο μπροστά στις επιπτώσεις της πανδημίας σε όλους τους εμπλεκόμενους του χώρου και να μη στηρίξει την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, δεχόμενο να συζητήσει και να δεχθεί προσαρμογή στις αποζημιώσεις του, ή να βρει λύσεις σε προβλήματα που πλήττουν το άθλημα.

    Παρόλα αυτά, ο ΣΥ.Δ.ΧΕ.Β.Ε. τάσσεται ενάντια στην πολιτική της ομοσπονδίας να εφαρμόζει αυτοβούλως τέτοιες αποφάσεις και να φέρνει προ τετελεσμένων γεγονότων τα μέλη του, υποβιβάζοντας την αξία της ελληνικής διαιτησίας χωρίς να λαμβάνει υπόψιν της όποια θέση και άποψη έχει να εκφράσει το σώμα αυτής.

    Το Δ.Σ. του συνδέσμου, θα ήθελε να κάνει γνωστό σε όλους, πως παρά την συμβολή του στην επανέναρξη και ορθή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, στηρίζει κάθε απόφαση των μελών του για συμμετοχή ή όχι στους αγώνες υπό αυτές τις συνθήκες που επέβαλλε η ΟΧΕ και θα σταθεί ενάντια σε κάθε προσπάθεια καθιέρωσης τέτοιων πολιτικών στο μέλλον.

Για το Δ.Σ."

No comments